Home » Afspraak

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak kan online, per sms, WhatsApp, mail of telefonisch gemaakt worden. Gedurende maandag tot en met donderdag kan je contact opnemen om een afspraak te maken. Indien je niet rechtstreeks iemand aan de telefoon krijgt, dan zal er zo spoedig mogelijk bij de eerstvolgende gelegenheid, contact met je op worden genomen.
Op zaterdag en zondag is de salon niet bereikbaar. Kies je ervoor om online een afspraak te maken? Dan kan je hiernaast klikken op 'Reserveer hier je afspraak'

Vooraf je afspraak wordt je per app-bericht of mail herinnert aan onze  afspraak. Op deze manier wordt er geprobeerd misverstanden te voorkomen.

AFSPRAAK AFZEGGEN

Natuurlijk kan het gebeuren dat gemaakte afspraken door onvoorziene omstandigheden niet kunnen worden nagekomen. Meldt dit dan 48 uur van te voren. Op die manier hebben wij nog de tijd om de voor jou gereserveerde tijd aan een andere cliënt aan te bieden en worden er geen kosten bij je in rekening gebracht. Mocht er nu onverhoopt toch op het laatste moment worden afgemeld of dat je de afspraak vergeten bent, dan zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Hou er wel rekening mee dat wanneer je een afspraak op een populair tijdstip afzegt, een nieuwe afspraak dan wellicht wat langer op zich laat wachten. Het kan ook zijn dat je, uiteraard in overleg met jou, met een  nieuwe afspraak bij een collega komt.

Hartelijk dank voor je begrip!

Je kan ons telefonisch bereiken op nummer 06-55194397 of via Whatsapp.

 

Met vriendelijke groet,

Véronique & Indy