Home » Afspraak

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak kan online, per sms, WhatsApp, mail of telefonisch gemaakt worden. Gedurende maandag tot en met donderdag kunt u contact opnemen om een afspraak te maken. Indien u niet rechtstreeks iemand aan de telefoon krijgt, dan zal er zo spoedig mogelijk bij de eerstvolgende gelegenheid, met u contact op worden genomen.
Op zaterdag en zondag is de salon niet bereikbaar. Kiest u ervoor om online een afspraak te maken dan kunt u hiernaast klikken op 'Boek hier uw afspraak'. 

Vooraf uw afspraak wordt u per sms, per app-bericht of mail herinnert aan uw afspraak. Op deze manier wordt er geprobeerd misverstanden te voorkomen.

AFSPRAAK AFZEGGEN

Natuurlijk kan het gebeuren dat gemaakte afspraken door onvoorziene omstandigheden niet kunnen worden nagekomen. Indien afspraken meer dan 48 uur van te voren op werkdagen worden afgezegd, zal dit niet leiden tot problemen in mijn agenda en dus niet tot kosten leiden.

Houdt u er wel rekening mee dat wanneer u een afspraak of een afspraak op een populair tijdstip afzegt, een nieuwe afspraak dan wellicht wat langer op zich laat wachten.

Hartelijk dank voor uw begrip!

U bent van harte welkom in mijn salon voor een heerlijke behandeling, deelbehandeling of massage. U kunt mij telefonisch bereiken op nummer 06-55194397 of via SMS of Whats App.

 

Met vriendelijke groet,

Véronique