Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen » Huidverbetering

Huidverbetering

 

De huid is een van onze belangrijkste visitekaartjes. De huid is uw grootste orgaan en samen met uw ogen en haren is de huid een van de eerste dingen die de buitenwereld ziet. Vandaar dat zoveel mensen veel aandacht besteden aan huidverzorging. Crèmes en gels worden ingezet om rimpels en andere oneffenheden te bestrijden, maar soms is dat niet genoeg.  Dan kan het raadzaam zijn om uw huid te trakteren op een behandeling ten behoeve van huidverbetering. Deze behandelingen gaan namelijk verder daar waar huidverzorging ophoudt. In de producten die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen waardoor ze dieper door in de huid dringen, en de basaalcellenlaag extra stimulatie krijgt. In deze laag worden elastine vezels en collageen aangemaakt. Hierdoor ontstaan er nieuwe gezonde cellen, waardoor er een vernieuwde huidstructuur ontstaat. Het gevolg is een dikkere en vitalere huid. Het effect daarvan kunt u bijvoorbeeld terugzien in het vervagen van uw rimpels. Dankzij deze techniek worden ze namelijk minder diep.

 

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen kunnen huidproblemen zoals: acne, rimpels, roodheid, droogheid en over pigmentatie verminderen. Uw huid wordt door middel van zeer effectieve werkstoffen of peelings flink verbeterd. De behandelingen worden uitgevoerd met producten Skinphilosophy, Cenzaa of IK Skin Perfection.  

Alle behandelingen zijn met als doel uw huid te verbeteren. Zo zijn er diverse huidtypen, en iedere huid vraagt om een andere aanpak. Vandaar dat er een ruime keuze is. Laat u vooral ook adviseren welke behandeling het beste bij u past. Zodra er een gezichtsbehandeling gekozen is, kan het zijn dat het wenselijk is om vervolgens de volgende keer te variëren in de behandelingen om uw huid naar een hoger level te trekken. 

 

Bij een Huidverbeterende behandeling heeft u keuze uit:

- Skin Pure behandeling

- Hydra Sure behandeling

- DeLuxe behandeling