Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen » Huidverjonging/Anti-Age

HUIDVERJONGING / ANTI-AGE

 

Een jonge huid straalt, is gaaf en glad van structuur. Naarmate we ouder worden, heeft dat ook effecten op de huid. Maar ook blootstelling aan de zon, het klimaat en levensstijl spelen hierin een rol. Ze laten allen hun sporen na in de vorm van onvolkomenheden van de huid. Denk hierbij aan rimpeltjes, fijne lijntjes, een ongelijkmatige teint en een slappe huid. Dan is het hoog tijd voor huidverjonging!

Verouderingsproces van de huid

Huidveroudering is een geleidelijk proces, waarvan maar weinig mensen weten dat dit al vanaf je 25ste levensjaar start. Vanaf dat moment wordt de afbraak van collageen- en elastine vezels namelijk groter dan de aanmaak ervan, waardoor het volume en de elasticiteit van onze huid afnemen en we langzaam verouderen. Nu zullen we, als gevolg daarvan, niet direct rimpels zien verschijnen, maar heel geleidelijk worden wel de eerste kraaienpootjes en fijne lijntjes zichtbaar.


Waardoor oogt de huid verouderd?

De meest bekende vormen van huidveroudering zijn rimpels en huidverslapping. Maar er zijn veel meer factoren die onze huid ouder laten ogen.

  • Pigmentvlekken worden ook wel de nieuwe rimpels genoemd. Doordat de huid niet egaal van kleur is, oogt de huid verouderd. Een egale huid daarentegen wordt veelal gezien als een jonge huid.
  • Roodheid zoals bijvoorbeeld couperose zorgt ook voor een niet egale huidskleur en oogt hierdoor verouderd.
  • Grove poriën. Als de huid veroudert, worden grove poriën meer zichtbaar. Het verlies van collageen zorgt voor volumeverlies en verslapping, waardoor er meer rek op de poriën komt. Hierdoor zakken de poriën en worden ze meer zichtbaar.
  • Doffe huidEen doffe en matte huid oogt meer verouderd dan een glanzende en stralende huid. Vermoeidheid of een ongezonde leefstijl wordt vaak ook geassocieerd met een doffe huid.

Bij een Huidverjongende/Anti-Age behandeling heeft u keuze uit:

- Professional Lift behandeling

Intensieve Peeling:

- Enzyme behandeling

- Ageless Prevention Enzyme behandeling

- Peel de Luxe behandeling

Hydro Dermabrasie:

- 30 min.

- 60 min.

Microneedling:

- Gezicht

- Gezicht, Hals & Decolleté