Home » Behandelingen » Huidzorg bij kanker » Medical Skincare

De enige huidverzorging bij chemo, bestraling &
intensieve medicatie


Wie kent er in zijn of haar omgeving niet iemand met kanker? Veel mensen maken dichtbij mee wat deze ziekte doet met mensen. Psychisch kan het een enorme klap zijn, maar ook lichamelijk verandert er veel tijdens chemo’s, bestralingen en intensieve medicatie. Iedereen wil er het liefst zo mooi mogelijk uit blijven zien, óók tijdens medische behandelingen. Vooral voor vrouwen kunnen die uiterlijke veranderingen heel moeilijk zijn. Hoe kun je de huid het beste verzorgen en zo mooi mogelijk houden tijdens zo’n intensief proces?
Ik Skin Perfection is het enige cosmeticamerk in Nederland dat wordt geadviseerd door artsen bij intensieve medische behandelingen, zoals chemokuren en bestraling.
De medical producten hebben een krachtigere werking dan reguliere cosmetica en tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale cremes. De producten zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid. 


Gedurende chemotherapie, bestraling en gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode veel rust nodig. Het belangrijkste wat u kunt doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden en de huid zo veel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. Hiermee zorg je ervoor dat er minder pigmentvlekken ontstaan, de huid minder overgevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt.

 

Speciaal voor deze huiden heeft Ik Skin Perfection de Medical Kit samengesteld. Deze kit bevat drie prachtige producten die perfect in te zetten zijn in combinatie me intensieve medicatie, chemotherapie en zelfs met bestraling.

 

Medical Reflex Treatment:

De Medical Reflex Treatment is een unieke behandelmethode waarbij we het immuunsysteem van het lichaam versterken. We werken op de energiebanen (vanuit de oosterse  zienswijze) van het lichaam waarbij we deze in balans brengen. De Medical Reflex Massage kent geen contra-indicaties en mag bij iedereen ingezet worden. We werken op de energiebanen (yin & yang) en brengen de organen weer in balans.