HYDRO-DERMABRASIE + RF

 

is een pijnloze behandeling, waarbij met behulp van vloeistof de bovenste huidlagen worden verwijderd. Na het peelen van de huid wordt er middels iontoforese een serum met actieve werkstoffen diep in de huid gebracht. Het is de minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren en te vernieuwen. 
Hydrodermabrasie is de opvolger van Microdermabrasie.

 

Indien u last heeft van rimpeltjes, een onzuivere of matte huid, huidveroudering, droge of schilferige huid, vet of ruwe huid, oppervlakkige grove poriën of een futloze huid? ​Dan is een Hydro-Dermabrasie behandeling een uitstekende oplossing!

 

Hydro-Dermabrasie wordt ook wel Aqua peeling  genoemd omdat het een diepgaande reiniging en voeding van de huid is.

De behandeling gaat als volgt: de behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid met vloeistof en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Daarna worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat en een mooie nieuwe glow!

 

Hydro-Dermabrasie heeft een 4-voudige werking namelijk:

  • Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer

 

  • Exfoliatie & Peeling: met hydro-dermabrasie wordt de huid geëxfolieerd m.b.v. van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen worden verwijderd en afgevoerd in de opvangcontainer

 

  • Hydrateren & Kalmeren: infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid

 

  • Insluizen / Voeden:  Met Hydro-Dermabrasie worden ook direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd.  Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen

 

Deze behandeling is uniek, omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasie behandeling kan dit. Wat een heel belangrijk aspect vooral is, dat deze behandeling geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid in tegenstelling tot traditionele microdermabrasie en het laat geen kleine korreltjes (aluminiumoxide) achter op de huid.

 

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van intensieve chemische peeling/exfoliatie , pijnloze sebum/talg extracties, intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen. Dit alles gebeurt in één comfortabele pijnloze behandeling met mooie resultaten. De huid ziet er na behandeling weer fris en gezond uit, Hydro-Dermabrasie wordt aangeraden voor algemene huidverbeterende en verjongende huidbehandelingen (rejuvenation en anti-ageing).Daarnaast wordt Hydro-Dermabrasie aanbevolen bij een breed scala aan huidproblemen waaronder onreine huid, acne, vergrote poriën, droge huid, doffe huid etc.  

 

Radio Frequentie:

Als extra optie kunt u bij deze behandeling Radio Frequentie kiezen. Dit is een behandeling voor het gezicht die zeer effectief is tegen huidveroudering. RF werkt op basis van radiofrequente golven die diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. De warmte wordt niet van het apparaat naar het weefsel overgebracht, maar wordt in de huid zelf geproduceerd. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd omdat de frequente golven de cellen en de stofwisseling activeren. De inwendige collageenstructuur van de huid gaat hierdoor herstellen, waardoor het grootste effect ontstaat. RF is een zeer veilige, pijnloze en aangename behandeling.

Deze behandelingen zijn met en zonder RF te verkrijgen.
Geschikt voor mannen en vrouwen.