Home » Kennismaking » Schoonheidsspecialist of huidtherapeut?

SCHOONHEIDSSPECIALIST OF HUIDTHERAPEUT?

 

Veel mensen gaan alleen maar naar de schoonheidsspecialiste voor een heerlijke verwen behandeling... althans dát denken mensen!
Bij het beroep schoonheidsspecialiste wordt er veelal gedacht dat het alleen een beetje gefreubel en optutten is met lekkere luxe producten, die gebruikt worden in ontspannende en verzorgende behandelingen. Dát idee moeten we toch echt even wegnemen!

Het prachtige beroep 'Schoonheidsspecialist' is bij de moderne specialist inmiddels al veel meer dan dat! 

Voorgaande jaren was het alleen voor de huidherapeut weggelegd om zich te richten op huidverbeterende behandelingen. Alleen zij waren aan het werk op beschadigde huiden, acne, acne-littekens, steelwratjes, pigmentvlekken, rosacea en/of couperose.
Dat is allang niet meer...

De gevorderde schoonheidsspecialist is er voor jou...voor alle leeftijdscategorieën, man of vrouw... voor je acne, je acne-littekens, steelwratjes, pigmentvlekken, rosacea, couperose...maar ook voor je rimpels, de zo bedoelde huidverbeterende/anti-age behandelingen, of misschien wil je alleen even je wenkbrauwen shapen, toch die beauty behandeling waar je al zolang naar verlangt, een Microneedling, een Hydro Dermabrasie of toch alleen voor die heerlijke ontspanning... Maar we zijn er ook voor mensen die in een moeilijke levensfase zitten en helaas getroffen zijn door kanker. Hier zijn speciale behandelingen voor. De gevorderde specialist werkt met mooie producten die er toe doen en die voor jouw huid een verschil kunnen maken met alleen krachtige, effectieve en voedende werkstoffen.
Kortom... wij schoonheidsspecialisten doen zoveel veel meer dan wat je in de eerste instantie verwacht!

Schoonheidssalon Véronique is zo'n salon. Een salon voor iedereen, voor mannen en vrouwen die allen komen voor hetzelfde doel... Een mooie, gezonde huid!

 

Acne behandelingen vallen onder medische behandelingen wat betekent dat wij in het bezit zijn van een AGB-code, zodat je jouw acne behandeling vergoedt kan krijgen. Raadpleeg hiervoor wel even je eigen zorgverzekering. Zij kunnen je adviseren of je hiervoor in aanmerking komt.