HUIDTHERAPEUT óf SCHOONHEIDSSPECIALIST?

 

Veel mensen gaan alleen maar naar de schoonheidsspecialiste voor een heerlijke verwen behandeling... althans dát denken mensen!
Bij het beroep schoonheidsspecialiste wordt er veelal gedacht dat het alleen een beetje gefreubel en optutten is met lekkere luxe producten, die gebruikt worden in ontspannende en verzorgende behandelingen. Dát idee moeten we toch echt even wegnemen!

Het prachtige beroep 'Schoonheidsspecialist' is bij de moderne specialist inmiddels al veel meer dan dat! 

Voorgaande jaren was het alleen voor de huidherapeut weggelegd om zich te richten op huidverbeterende behandelingen. Alleen zij waren aan het werk op beschadigde huiden, acne, acne-littekens, steelwratjes, pigmentvlekken, rosacea en/of couperose.
Dat is al heel lang een achterhaald...

De gevorderde schoonheidsspecialist is er voor jou...voor alle leeftijdscategorieën, man of vrouw... voor je acne, je acne-littekens, steelwratjes, pigmentvlekken, rosacea, couperose...maar ook voor je rimpels, waarop wij de zo bedoelde huidverbeterende/anti-age behandeling gaan uitvoeren. Misschien wil je toch alleen even voor het shapen van je wenkbrauwen, of een Microneedling of een Radio Frequentie (RF) behandeling...of toch alleen voor die heerlijke ontspanning... Keuzes genoeg!!
Kan je niet kiezen? Laat ons je erbij helpen en vraag een huidadvies aan en laat je adviseren wat het beste bij je past.

We zijn er ook voor mensen die in een moeilijke levensfase zitten en helaas getroffen zijn door kanker. Hier zijn speciale behandelingen voor. De gevorderde specialist werkt met mooie producten die er toe doen en die voor jouw huid een verschil kunnen maken met alleen krachtige, effectieve en voedende werkstoffen.
Kortom... wij schoonheidsspecialisten doen zoveel veel meer dan wat je misschien in de eerste instantie verwacht!

Schoonheidssalon Véronique is zo'n veelzijdige salon. Dé salon voor iedereen, voor ieder die komt voor hetzelfde doel:
een mooie, gezonde huid!

Acne behandelingen vallen onder medische behandelingen wat betekent dat wij in het bezit zijn van een AGB-code, zodat je jouw acne behandeling vergoedt kan krijgen. Raadpleeg hiervoor wel even je eigen zorgverzekering. Zij kunnen je adviseren of je hiervoor in aanmerking komt.