Home » Merken » Altruist Zonnebrandcrème

ALTRUIST ZONNEBRAND CRÈME SPF 30 

Deze zonnebrand crème is ontwikkeld door Dr. Andrew Birnie een Engelse Huidkanker Specialist en is klinisch getest.
Altruist wordt aanbevolen door dermatologen. Deze crème heeft een ultra UVA-bescherming, brede range van fotostabiele filters en
UVA- en UVB-bescherming.

Is ontwikkeld voor de gevoelige huid: hyperallergeen en zonder parfum en parabenen, prikt niet in de ogen, wordt snel opgenomen in de huid en is niet vet.

Altruist is waterproof en uitermate geschikt voor kinderen.  Voor dagelijks gebruik, gezicht en body.
Is ontwikkeld voor en door dermatologen.
Altruist zonnebrand crème is ontwikkeld voor alle huid typen en is vrij van parabenen en parfum.


Dr. Andrew Birnie
Altruist Dermatologische Sun cream is geïnitieerd door Dr. Andrew Birnie, een Consultant Dermatoloog en huidkanker chirurg uit Canterbury (U.K.) in nauwe samenwerking met de besten wetenschappers in Europa voor de ontwikkeling van een premium kwaliteit zonnecrème tegen een aantrekkelijke prijs door minimalisering van de winst.
Altruist ondersteunt Under the Same Sun. 
Under the Same Sun is een liefdadigheidsprogramma voor kinderen met Albinisme in Tanzania en in de rest van Afrika. Door de zonnestraling lopen de mensen met albinisme in het tropische klimaat op jonge leeftijd een groot risico voor het krijgen van huidkanker. Altruist gelooft dat iedereen een gelijke kans moet hebben om zich te beschermen tegen de zon. Met elke verkochte verpakking wordt er een percentage aan deze stichting gedoneerd en wordt er daarom ook geen gebruik gemaakt van enige vorm van marketing zodat een grotere opbrengst naar Stichting Under the Same Sun gaat.

 

Onze missie is het verkleinen van het risico op huidkanker door het stimuleren en verhogen van het gebruik van zonbeschermingsproducten samen met een betere kennisoverdracht. De kosten voor deze zonnebrand crème wordt hierdoor bewust laag gehouden omdat iedereen recht heeft op een mooie gezonde huid!