From Cenzaa With love…

Op het gebied van professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot één van de meest succesvolle cosmeticamerken. Door de unieke samenwerking met vooraanstaande laboratoria, ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze met een stralende huid.

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden ze bij Cenzaa belangrijk! Daarom maken ze voor de ontwikkeling van de doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten gebruik van het beste van twee werelden,
the art of science en nature: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen.

Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem. Het doel: het ontwikkelen van cosmedische producten om vervolgens samen het hoogst haalbare resultaat bereiken en je te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Cenzaa biedt behandelingen voor elk huidtype, elke huidwens en voor elke leeftijd waarbij een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid verbonden zijn. Er is een scala aan behandelingen voor huidverbetering op cosmeceutisch gebied waardoor er nog mooiere resultaten behaald kunnen worden. Cenzaa werkt uitsluitend met professionele huidexperts, gericht op intensieve huidverbetering die samen gaat met een intense wellnessbeleving.

Hoe zorgt je voor structurele verbetering van beauty, health, mind en happiness?
Een stralende, gezonde huid en vreugde, dat is wat iedereen wil.
Want wie goed eruit ziet, voelt zich goed!

Wij nemen je graag mee in de wereld van Cenzaa………

 

Wist u dat?
Cenzaa 39,4% hogere concentratie werkstoffen bevat? Dit is tot wel 14x hoger dan bij reguliere crèmes en dat de basis van goede gezichtsverzorging de reiniging is?

 

Huidveroudering ontstaat voor 75% door levenstijl, UV-straling en invloeden uit het milieu
en slechts voor
25% door genetische opbouw.We zijn veel bewuster met onze huid en gezondheid bezig en googlen ons suf naar oplossingen om rimpels, hangende ogen en lelijke oneffenheden te verminderen. De stap naar plastische chirurgie, of je er op z’n minst in te verdiepen, lijkt zittend op de bank met een iPad in je hand nog helemaal geen verkeerde keuze. Maar wanneer je weet dat huidveroudering een natuurlijk proces is, klinkt het als vanzelfsprekend dat ook huidverjonging hierop gericht is.
Je huid een aantal jaren terugzetten in de tijd met filler past steeds minder bij de keuze voor een gezonde huid en levensstijl. We willen wel graag snel het beste resultaat, maar kiezen steeds bewuster niet voor innovatieve ontwikkelingen en technieken die de natuurlijke opbouw van de huid verstoren.

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd en ontwikkeld ruim 12 jaar geavanceerde huidverbeterende behandelingen en producten. Door gebruik te maken van het beste van deze twee werelden, nature and science, zijn we in staat om het hoogst haalbare resultaat in natuurlijke huidverjonging te bereiken.
Het natuurlijke proces van huidveroudering is dus tot op zekere hoogte te sturen. Het geheim van Cenzaa’s cosmedische huidverjonging is dat het huidveroudering op de rem zet en huidverjonging inzet. Daarvoor heeft Cenzaa een tweede tool ontwikkeld: de unieke Cenzaa inside & outside filosofie.

De unieke samenkomst van deze filosofieën, in combinatie met de ervaring, maakt Cenzaa’s Cosmedische huidverjonging uniek in de wereld. En dat zeggen ze niet zomaar!
De fantastische resultaten van de Cenzaa onderstrepen dat.

Bij Cenzaa wordt er niet gewerkt met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen, maar met 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen.

 

GEZONDE HUID

Je wilt een gezonde, jonge en stralende huid? Ik help je graag!

Cenzaa heeft het 6-stappenplan ontwikkelt voor maximale huidverzorging en huidverbetering. Zo weet je precies welk product je hoe en wanneer kunt gebruiken om samen met mij te werken aan een mooie huid.