NATUURLIJKE COSMETICA

 

Respect, liefde en bescherming voor de huid en de natuur, dat staat bij IK Skin Perfection centraal. Centraal bij de ontwikkeling van onze innovatieve, hoogwaardige cosmetica en een bijzondere bedrijfsvoering.

"Wij geloven in de schoonheid van iedereen en willen deze natuurlijke schoonheid versterken met
krachtige, pure, bewezen effectieve ingrediënten, ontwikkeld in harmonie met de natuur".

 

EEN GELUKKIGE HUID; EEN ABSOLUTE MUST!

IK Skin Perfection staat voor de doorbraak in groene cosmetica. Wij dromen allemaal van effectieve huidverbetering en we hechten veel waarde aan pure, natuurlijke, betrouwbare en veilige cosmetica met een trendy eigentijdse vormgeving.

IK Skin Perfection is hét cosmeticamerk voor u!

In de salon kiezen we heel bewust voor u en onze passie: 'Pure en natuurlijke ingrediënten, gezondheid en liefde voor de huid'. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieders denkbare huidwens- of problemen.

 

*   100% natuurlijke, krachtige werkstoffen: groene cosmeceuticals

*   IK Skin Perfection ontwikkelt producten volgens het NO-Label

*   Balans door de juiste PH-waarden

*   4-Fasen Reset Programme

*   Innergoods      (Schoonheid van binnenuit)

*   Ultieme Power Serums

*   Krachtige zuren

*    Medical Collection

*    Kleine milieu Voetafdruk


WIST U DAT...
.
..door de lage PH-waarden

in de producten kunnen de groene cosmeceuticals

dieper doordringen in de huid.
Dit resulteert in maximale huidverbetering!

                               JUST SAY NO. . .

Onze huid biedt bescherming tegen nagenoeg alles wat van buiten komt. Tegen bacteriën, tegen virussen en tegen luchtvervuiling. Dat is haar belangrijkste functie. Maar doordat de huid continue wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals stress, hormonale schommelingen, UV - straling, ongezonde voeding en 'verkeerde' cosmetica, verliest de huid haar beschermende functie.  

 

Deze schadelijke invloeden en het langdurig gebruik van cosmetica, met overbodige en vaak irriterende ingrediënten, zorgen ervoor dat de huid steeds kwetsbaarder wordt. Het aantal klanten met huidirritatie en huidproblemen groeit hierdoor enorm en de vraag naar huidverbeterende producten, die geen stoffen bevatten die de huid overgevoelig maken, is groot!

 

IK Skin Perfection kiest bewust voor een productlijn zonder overbodige toevoegingen zodat de huid niet onnodig belast wordt. 

 

 

MOOI EN GEZOND OUD WORDEN. . .

Dat is onze wens! Daarom zeggen wij 'nee' tegen huidonvriendelijke ingrediënten en ontwikkelt IK Skin Perfection hun producten volgens het NO - label.
Dit label is geplaatst op iedere verpakking van IK Skin Perfection en laat zien dat er groene cosmeceuticals worden geproduceerd:

 

*  zonder chemische toevoegingen zoals parabenen, sulfaten en paraffine

*  zonder synthetische geurstoffen (parfums)

*  zonder kleurstoffen

*  zonder belastende stoffen.

 

Deze belastende stoffen worden gezien als hele belangrijke allergenen en staan erom bekend dat ze op de huid een overgevoeligheidsreactie kunnen veroorzaken en vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Een absolute NO voor IK Skin Perfection.

 

 

ONTDEK IK SKIN PERFECTION

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient aandacht. De doelstelling is om je bewust te maken van jouw huid en jouw keuzes hoe je je huid verzorgt. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en je huid heeft IK Skin Perfection
de bewuste keuzes gemaakt.

Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt.
Met deze visie bouwen we samen met jou aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om je huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige organische ingrediënten – cosmeceuticals – en zijn de producten No Label ontwikkelt. Dit betekent dat de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen gebruikt worden in IK Skin Perfection. Die combinaties bij elkaar zorgen voor de beste resultaten.
In IK Skin Perfection wordt er niet gewerkt met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.


We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van deze producten tegen de farmaceutische grens aanligt. ‘Cosmeceutical’ is een samentrekking van de woorden ‘cosmetica’ en ‘farmaceutica’. Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De PH-waarde in de producten is afgestemd op de natuurlijke PH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.

WAT ONDERSCHEIDT IK SKIN PERFECTION VAN REGULIERE COSMETICA?
Door onder andere de hoge dosering werkstoffen en lagere PH-waarden, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Hierdoor zitten cosmeceuticals tegen de medische grens aan. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. Door de hoge dosering werkstoffen zorgen cosmeceuticals voor een intensieve huidverbetering. De huidstructuur verbetert, huidirritaties verminderen en de huid ziet er weer stralend en gezond uit!

ONZE HUID IS ZUUR!
Alles wat water bevat, dus ook de huid, heeft een bepaalde zuurtegraad. Dit zure, natuurlijke beschermlaagje helpt de huid sterk te houden. Het houdt de huidflora in balans. De slechte bacteriën worden gedood en goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is belangrijk om de huid zuur te houden, want uit onderzoek blijkt niet alleen dat een huid met een hoge PH-waarde droger, doffer en sneller geïrriteerd is, maar ook dat je eerder rimpels krijgt… en dat willen we natuurlijk niet!

De PH-waarden in de producten van IK Skin Perfection zijn afgestemd op de natuurlijke PH van de huid, zodat de zuurgraad van de huid in balans komt of blijft. Hierdoor krijgen bacteriën geen kans en pakken we huidproblemen aan. Een goede PH-waarde is essentieel voor het opbouwen van een perfecte huidconditie.