Home » Wie zijn wij?

WELKOM!

 Schoonheidssalon Véronique  in Arnhem levert de beste oplossingen voor specifieke huidzorg en wij streven naar de meest innovatieve formuleringen en uitmuntende kwaliteit in onze huidverzorgingsproducten. Door voortdurend wetenschappelijk onderzoek van deze producten helpen wij je graag naar jouw ultieme huid. Het hoofdconcept van de salon is support en ondersteuning op jouw weg naar een mooie huid.

Door middel van metingen geven we verbetering aan en gaan we de huid optimaal laten functioneren op cellulair niveau. Huidverzorging die er voor zorgt, dat na geavanceerde analyse effectieve regeneratie een huideigen-hydratatie tot stand laat komen.

De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakkundigheid én resultaat. Tevens  zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, acne problematiek en alles wat daarbij komt kijken. Maar ook voor alleen ontspannende behandelingen of massage  ben je op het juiste adres... Jouw wensen staan voorop!

Wij staan voor resultaat gerichte behandeltechnieken. Wij bieden maximale ondersteuning zodat je weet dat je bij jouw huidspecialist in goede handen bent en dat er gewerkt wordt met kennis en uiteindelijk... resultaat!

 

Doeltreffende behandeltechnieken zoals:

  • Anti-aging versteviging en lifting
  • Droge en gevoelige huid
  • Zuiverende acne behandelingen
  • Fruitzuur en Retinol peeling
  • Ultrasound peeling techniek
  • Microneedling
  • Professionele huidanalyse met behandelplan
  • En nog veel meer...

 

                                                                                              Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op schoonheidsspecialist-info.nl 

 

 

Mijn naam is Véronique Kramer-Lips.
Ik ben met veel passie en plezier werkzaam in mijn schoonheidssalon in Arnhem.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, acne- en huidspecialiste, geven wij in de salon, naast ontspannende behandelingen, ook gespecialiseerde huidverjongende gezichtsbehandelingen. Tevens voer ik naast de salon, als bevoegd examinatrice, ook werkzaamheden uit voor het Rijn IJssel College.


Wil jij een eerlijk en een goed advies en ben jij ook zo  nieuwsgierig hoe jouw huid ervoor staat? Kom dan langs en laat ons een volledige gedigitaliseerde huidanalyse maken, zodat je wéét hoe je huid ervoor staat!


Stel het dan niet langer uit en bel of app naar: 06-55194397.

Je bent van harte welkom

Lieve Groet, Véronique

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Indy Anneveldt en ben sinds oktober 2021 werkzaam bij Schoonheidssalon Véronique als Allround Schoonheidsspecialiste.

Jouw huid is mijn passie!
Ik vind het fantastisch om jouw huid weer te laten stralen na iedere behandeling. 

Ik bied jou een breed pakket zoals ontspannende, gezichtsbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen en massages,ls ook lichaamsmassages, acne behandelingen en shiatsu massages.

In de salon ben ik werkzaam op donderdag en vrijdag.
Ik hoop jou gauw te mogen ontmoeten in de salon!

Liefs, Indy

 

De salon is een erkend leerbedrijf voor een ieder die dit prachtige vak wil leren. Kennisoverdracht aan toekomstige collega's is fijn om te doen en daardoor werken we geregeld samen met stagiaires op een enkele werkdag in de week. 

Schoonheidssalon Véronique is  ‘Dé salon voor iedereen' en kan je terecht met al je vragen... altijd!