Home » Behandelingen » IK Skin Perfection

IK SKIN PERFECTION BEHANDELINGEN

FASE 1 Reset Your Skin Prijs
Reset Program Basic - 45 min. € 49,50
Reset Program Complete - 60 min. € 61,-
Reset Program DeLuxe - 75 min. € 76,- Nu gratis SUN MINERAL SPF30 bij uw behandeling t.w.v. € 29,95
FASE 2 Repair Program Prijs
Repair Program Basic - 60 min. € 61,-
Repair Program Complete - 75 min. € 76,-
Repair Program DeLuxe - 90 min. € 91,-
FASE 3 Renewing Effects Prijs
Renewing Program Basic - 75 min. € 76,-
Renewing Program Complete - 90 min. € 91,-
Renewing Program DeLuxe - 105 min. € 101,-
FASE 4 Maximum Results Prijs
Mix It Basic - 75 min. € 76,-
Mix ItComplete - 90 min. € 91,-
Mix It DeLuxe - 105 min. € 99,95FASE 1 RESET
 


HERPROGRAMMEREN 

De combinatie van de milde maar effectieve behandeling en het op huidindicatie afgestemde thuisverzorgingsprogramma zorgen ervoor dat uw huid in balans wordt gebracht.

Nu gratis SUN MINERAL SPF30 bij uw 75 minuten behandeling
t.w.v. € 29,95

 

FASE 2 REPAIR

CONDITIONEREN
Een intensiever behandel- en thuis verzorgingsprogramma waarbij uw huid stap voor stap wordt opgebouwd en uw huidconditie wordt geoptimaliseerd. 

 

 FASE 3 RENEWING


RENEWED EFFECTS
Je huid wordt intensief behandeld met unieke serums voor maximaal resultaat. De huidkwaliteit wordt verbeterd en een zijdezachte, intensief verzorgende huid is het resultaat!

FASE 4 MAXIMUM RESULTS

FASE 4 RESULTS
MAXIMUM RESULTS
De huid wordt op een effectieve wijze behandeld met de Mix It Oil Infusions, deze zorgen voor een zachte geursensatie en een behandeling vol luxe en comfort.

 

 

HUIDZORG BIJ KANKER

 

MEDICAL REFLEX TREATMENT
De Medical Reflex Treatment is een unieke behandelmethode waarbij we het immuunsysteem van het lichaam versterken. We werken op de energiebanen (vanuit de oosterse zienswijze) van het lichaam waarbij we deze in balans brengen. De Medical Reflex Massage kent geen contra-indicaties en mag bij iedereen ingezet worden. We werken op de energiebanen (yin & yang) en brengen de organen weer in balans.

 

 

Huidzorg bij kanker Prijs
Medical Reflex Treatment - 60 min € 61,-
Medical Reflex Treatment - 75 min. € 76,-
Medical Reflex Treatment - 90 min. € 91,-

IK Skin & Redness ( of Rosacea-huid)

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Toch een rode, inflammatoire huid, of een rosacea/couperosehuid gooit een beetje roet in het eten...
Wij willen u  daar graag bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn. Want wij helpen graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen. Inflammatoire huiden, rosacea en/of couperose zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende behandeling vereisen. Deze aandoeningen zijn gebaat bij bescherming, preventie, kalmering en herstel van de huidbarrière waardoor alle symptomen verdwijnen en zichtbare verbetering en een comfortabel gevoel optreedt
Boek uw  huidverbeterende gezichtsbehandeling.
Met onderstaande gezichtsbehandelingen bereikt u maximaal resultaat in huidverbetering.

IK Skin & Redness
60 minuten / € 68,50

FASE 4 'POWER TREATMENTS'


Deze 'Power Treatments' zetten we in, na Fase 4 "Maximum Results', om huidproblemen en huidwensen op doeltreffende wijze aan te pakken. Intensieve (kuur) behandelingen gericht op elk huidtype of elke huidwens:  Acne, Rosacea, Couperose, Eczeem, Pigmentverstoring en Anti-Age. Voor ieder huidprobleem heeft IK SKIN PERFECTION een passende behandeling om tot maximale huidverbetering te komen.

IK Skin & Age

IK Skin & Acne

IK Skin & Redness

IK Skin & Pigmentation

 

 

IK Skin & Acne

Bij een acne-huid is de huidflora verstoort, en kan het zijn dat uw huid op de mildste manier behandeld moet worden. Dan kunnen we ervoor kiezen om in ieder geval de acne behandelingen voort te zetten met alleen producten van IK Skin Perfection. Bij acne is uw huid is verdikt en heeft een hoge talgproductie waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan. Acne is een aandoening van de talgklier. De oorzaak kan divers zijn. Een acne-achtige en vette huid heeft veel behoefte aan evenwichtige en effectieve verzorging voor een beschermde, gezuiverde en gematteerde huid.
Een acne behandeling kan via 3 verschillende behandelingen uitgevoerd worden. Meestal gaat dit met u in overleg. Er wordt een huidanalyse gemaakt, en we bespreken voeding en huidverzorging voor thuis.
Ik werk graag met u samen om te werken aan huidverbetering, want alleen samen sta je sterk!


Bij de zichtbare gevolgen van acne kan Microneedling Therapy ingezet worden. Zie daarvoor Microneedling behandeling. Maar dit is pas nadat de acne hersteld is en er eventueel blijvende schade zichtbaar is.

 

30 minuten / € 38,50
( alleen in overleg, indien mogelijk, korte intensieve uitreiniging )

45 minuten / € 49,50
( basis behandeling )

60 minuten / 61,50
( uitgebreide acne-behandeling, met HF behandeling en lymfedrainage )