INDIVIDUAL SKIN CARE

Customized Beauty voor iedereen!

Op maat gemaakte huidverzorging

Gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen
mét maximale huidverbetering... cosmetisch maatwerk!

 

De huid is een van onze belangrijkste visitekaartjes. De huid is je grootste orgaan en samen met je ogen en haren is de huid een van de eerste dingen die de buitenwereld ziet. Vandaar dat zoveel mensen veel aandacht besteden aan huidverzorging. Crèmes en gels worden ingezet om rimpels en andere oneffenheden te bestrijden, maar soms is dat niet genoeg.  Dan kan het raadzaam zijn om je huid te trakteren op een behandeling ten behoeve van jóuw huid. Deze behandelingen gaan namelijk verder daar waar huidverzorging ophoudt. In de producten die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen waardoor ze dieper door in de huid dringen, waardoor de basaalcellenlaag een extra stimulatie krijgt. In deze laag worden elastine vezels en collageen aangemaakt. Hierdoor ontstaan er nieuwe gezonde cellen, waardoor er een vernieuwde huidstructuur ontstaat. Het gevolg is een dikkere en vitalere huid. Het effect daarvan kan je bijvoorbeeld terugzien in het vervagen van je rimpels. Dankzij deze techniek worden ze namelijk minder diep.

Gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen is cosmetisch maatwerk en kunnen huidproblemen zoals: acne, rimpels, roodheid, droogheid en over pigmentatie verminderen. Je huid wordt gemeten, en met een huidcamera bekeken op rimpeldiepte, vlekjes en conditie. Aan de hand van zeer effectieve werkstoffen gaan we je huid flink verbeterd. De behandelingen worden uitgevoerd met producten naar aanleiding van jouw huidmeting. Hierna wordt ook jóuw crème samengesteld voor thuisgebruik voor optimale huidverbetering.

Voor mensen die uitbehandeld zijn bij dermatologen kunnen deze behandelingen en individuele huidverzorging een uitkomst zijn. Veelal belanden deze mensen bij de apotheek en krijgen dan een algemene zalf en/of crème voorgeschreven om de kwaal zoveel mogelijk te verzachten. De oplossing is 'Custom Made' maatwerk om je huid te verzachten, te verbeteren met ook nog hoge werkstoffen. al met al een win/win situatie.

De behandelingen kan je boeken in een tijdsblok. In dit tijdsblok wordt gekeken naar de wensen van de huid, maar bovenal ook jouw persoonlijke huidwensen. Dit alles met als doel je huid te verbeteren. Zo zijn er diverse huidtypen, en iedere huid vraagt om een andere aanpak. Vandaar dat er een ruime keuze is. Laat je vooral adviseren wat het beste bij je past.
Het is wenselijk om bij ieder bezoek te variëren in de behandelingen om je huid naar een hoger level te trekken. 

 

Alle behandelingen worden afgestemd op de huid en dus geschikt voor mannen en vrouwen.