'Je bent zo mooi als je je voelt, je bent zo jong als je je voelt…'

Alle behandelingen zijn met als doel je huid te verbeteren. Zo zijn er diverse huidtypen, en iedere huid vraagt om een andere aanpak. Vandaar dat er een ruime keuze is. Zodra er een gezichtsbehandeling gekozen is, kan het zijn dat we variëren in de behandelingen om je huid naar een hoger level te trekken.

 

Sommige huiden vergen een iets andere aanpak, maar de ontspanning blijft hetzelfde... Elke behandeling heeft als doel je huid te verbeteren. 
Zo zijn er diverse huidtypen bij zowel vrouwen als mannen. Maar ook hiervoor geldt dat er voor elke vrouw en elke man ook een ruime keuze is in behandelingen. Welke behandeling je ook kiest, deze wordt zorgvuldig afgestemd op het huidtype die op dat moment van toepassing is. Daarbij wordt er ook gekeken naar gezichtsbeharing die wellicht geknipt of geharst moet worden. Don't worry... alles gaat in overleg! 

 

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Intake, Huidmeting & Advies

30 minuten - Kom je voor het eerst? Dan heb je zorgvuldig overwogen om de stap naar huidverbetering te maken. Wij beginnen uiteraard bij een intake en worden jouw wensen uitvoerig besproken. Tijdens dit bezoek wordt er wel meteen een digitale huidmeting gemaakt, zodat wij beide weten waar jouw huid behoefte aan heeft. Alle behandelingen die daarop zullen volgen zullen geschikt zijn voor hem & haar en worden op ieder huidtype afgestemd na digitale huidmeting.

We starten de intake met een huidmeting.

We kijken naar:
- Vochtgehalte
- Talgproductie
- Elasticiteit
- Roodheid / Irritaties
- Bacteriën op de huid
- Rimpeldikte
- Pigmentschade
- huidveroudering
- Algehele conditie van de huid.

Aan de hand van de analyse gaan we samen jouw wensen en jouw doelen bespreken.
Voor de lange termijn resultaat kunnen wij je adviseren in het gebruik van thuisproducten om zo op die manier jouw doelen te behalen. Samenwerken is namelijk heel belangrijk. Want alleen samen werken we aan een mooie huid!

Basic gezichtsbehandeling

De behandeling wordt uitgevoerd indien alleen de focus ligt op reinigen. Tijdens deze behandeling wordt er geen massage toegepast.

Complete for All

Een behandeling waar ontspanning en reiniging met elkaar gecombineerd wordt. Tijdens de massage wordt er gemasseerd met een heerlijk masker zodat je huid optimaal kan herstellen.

Complete Relax Hem & Haar

Deze luxe gezichtbehandeling bestaat uit een 3 fase reiniging, milde tot sterke peeling (afhankelijk van het huidtype), huidonzuiverheden verwijderen, insluizen werkstoffen, (modelage) masker, tijdens masker gezicht- nek-schoudermassage, inclusief wenkbrauwen harsen.

Voor mannen betekent dit dat het knippen van wenkbrauwen & oorharen bij de behandeling inbegrepen is.

 

100% MAATWERK

Individual Skin Care, huidzorg op maat!

Gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen
mét maximale huidverbetering... cosmetisch maatwerk!

De huid is een van onze belangrijkste visitekaartjes. De huid is je grootste orgaan en samen met je ogen en haren is de huid een van de eerste dingen die de buitenwereld ziet. Vandaar dat zoveel mensen veel aandacht besteden aan huidverzorging. Crèmes en gels worden ingezet om rimpels en andere oneffenheden te bestrijden, maar soms is dat niet genoeg.  Dan kan het raadzaam zijn om je huid te trakteren op een behandeling ten behoeve van jóuw huid. Deze behandelingen gaan namelijk verder daar waar huidverzorging ophoudt. In de producten die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen waardoor ze dieper door in de huid dringen, waardoor de basaalcellenlaag een extra stimulatie krijgt. In deze laag worden elastine vezels en collageen aangemaakt. Hierdoor ontstaan er nieuwe gezonde cellen, waardoor er een vernieuwde huidstructuur ontstaat. Het gevolg is een dikkere en vitalere huid. Het effect daarvan kan je bijvoorbeeld terugzien in het vervagen van je rimpels. Dankzij deze techniek worden ze namelijk minder diep.

Gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen is cosmetisch maatwerk en kunnen huidproblemen zoals: acne, rimpels, roodheid, droogheid en over pigmentatie verminderen. Je huid wordt gemeten, en met een huidcamera bekeken op rimpeldiepte, vlekjes en conditie. Aan de hand van zeer effectieve werkstoffen gaan we je huid flink verbeterd. De behandelingen worden uitgevoerd met producten naar aanleiding van jouw huidmeting. Hierna wordt ook jóuw crème samengesteld voor thuisgebruik voor optimale huidverbetering.

Voor mensen die uitbehandeld zijn bij dermatologen kunnen deze behandelingen en individuele huidverzorging een uitkomst zijn. Veelal belanden deze mensen bij de apotheek en krijgen dan een algemene zalf en/of crème voorgeschreven om de kwaal zoveel mogelijk te verzachten. De oplossing is 'Custom Made' maatwerk om je huid te verzachten, te verbeteren met ook nog hoge werkstoffen. al met al een win/win situatie.

Er zijn er diverse huidtypen, en iedere huid vraagt om een andere aanpak. Vandaar dat er een ruime keuze is. Laat je vooral adviseren wat het beste bij je past.

Alle behandelingen worden afgestemd op de individuele huid en dus geschikt voor mannen en vrouwen.

ACNE BEHANDELINGEN

Medische Acne behandelingen

Vooraf de behandelingen vindt er altijd een intake plaats waarbij er wordt gekeken naar de kenmerken van de acne, de conditie van de huid en uiteraard je persoonlijke wensen. Het doel van de behandeling is het onder controle krijgen van de acne, het verbeteren van de huidconditie zodat de acne niet terugkeert en eventuele huidschade zoals littekens en/of rode/bruine vlekjes te herstellen.

Alle do's en don'ts worden uitvoering besproken en krijg je alle gelegenheid om ook jouw vragen bij mij neer te leggen. In dit proces werken we samen, want jij kan het niet alleen... maar wij ook niet... 

 

Een acne behandeling duurt gemiddeld 50 minuten. Afhankelijk van de huidanalyse maken we een digitale huidmeting zodat we het behandelplan en de huidverzorging voor thuis kunnen bespreken. Bij ernstige acne kan het zijn dat je vaker voor het uitreinigen terug moet komen omdat het gewenste resultaat dan sneller bereikt kan worden. 

Samen werken we aan een mooie huid!

Medische Acne behandelingen + Peeling

Vooraf de behandelingen vindt er altijd een intake plaats waarbij er wordt gekeken naar de kenmerken van de acne, de conditie van de huid en uiteraard je persoonlijke wensen. Het doel van de behandeling is het onder controle krijgen van de acne, het verbeteren van de huidconditie zodat de acne niet terugkeert en eventuele huidschade zoals littekens en/of rode/bruine vlekjes te herstellen.

Alle do's en don'ts worden uitvoering besproken en krijg je alle gelegenheid om ook jouw vragen bij mij neer te leggen. In dit proces werken we samen, want jij kan het niet alleen... maar wij ook niet... 

Indien je gebruik wilt maken van een uitgebreide behandeling mét een peeling, dan ben je op het juiste pagina. De peeling die wordt toegepast is de Green Sea Peel. Uiteraard wordt de duur van de behandeling langer zodra je deze combinatie kiest. Deze behandeling wordt op maat voor je gemaakt en wordt er gebruik gemaakt van producten én mogelijk apparatuur waar op dat moment de behoefte van de huid ligt.

Samen werken we aan een mooie huid!

SPECIALISTISCHE BEHANDELINGEN

Professional Lift Treatment

Is een innovatieve nieuwe behandeling voor gezicht, hals en decolleté. Deze complete behandeling revitaliseert een uniek fusion peelingcomplex,   van diverse fruitzuren en enzymatische ingrediënten. Het krachtige elixer van anti-oxydanten, geconcentreerde huidopbouwende werkstoffen zorgen voor een liftend en sterk hydraterende boost. Maakt de huid superglad en verhoogt de vochtcapaciteit in de huid. De Retinol die gebruikt wordt in deze behandeling verbeterd de acitviteit en is zeer goed in te zetten bij een vermoeide huid in verband met de krachtige toevoegingen van vitamine A, C en E.

Carboxy Therapie

Voor verbetering van de huidstructuur, tegen wallen of rimpels, maar ook als ontstekingsremmende behandeling voor acne en rosacea. Carboxytherapie, ook wel bekend als zuurstoftherapie, wordt ingezet voor verschillende cosmetische doeleinden. Carboxytherapie wordt gezien als een van de veiligste en meest effectieve behandelingen. Carboxytherapie is de sleutel tot een stralende, jeugdige huid.
Onze revolutionaire naaldvrije carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. Tevens zorgt deze behandeling voor een  diepe hydratatie.

 

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

De huid ziet er na 1 behandeling aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit. Deze behandeling is kort en eenvoudig maar heeft een geweldig effect. Eén behandeling geeft al verbetering maar wij adviseren voor een langdurig effect een kuur aan.

 

Ultra-V-Lift behandeling

Ultra V Lift is een speciale behandeling voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften, poriën te zuiveren en te verkleinen.

De huid verbetert zichtbaar doordat het masker ook dode huidcellen verwijdert!
Dit speciale masker is  geschikt voor een normale huid met onregelmatigheden, bij gebrek aan collageen, rimpels en een verslapte huid.

De Ultra V Lift behandeling is los te boeken of u kunt het combineren met de Carboxy Therapie. De resultaten hiervan zijn echt geweldig.

 

 

Carboxy Therapie - Ultra V Lift - Radio Frequentie (RF) combinatie behandeling

Een gecombineerde behandeling van de Carboxy Therapie en de Ultra V Lift.

Radiofrequentie behandeling

Radiofrequentie (RF) behandeling voor het gezicht, hals en decolleté  is zeer effectief tegen huidveroudering.

RF werkt op basis van radiofrequente golven die het huidweefsel diep in de huidlagen verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt, wat de huid verstrakt en verstevigt. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Radiofrequentie gezichtsbehandeling is ook uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté.  Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

Deze behandeling is pijnloos en zonder down-time (het gemiddelde herstel van de huid).

Na één behandeling ziet de huid er fris, strakker en egaler uit. Eén behandeling geeft al verbetering maar wij adviseren een kuur voor een langdurig effect.

Behandeling bestaat uit:

- Dubbele reiniging

- AHA of BHA Peeling

- werkstoffencomplex afgestemd op huidtype

- Radio Frequentie (30 min.)

- Masker

- Dagverzorging en SPF

 

Microneedling gezicht

Micro-needling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.


Hoe werkt microneedling therapie?
Bij microneedling wordt er gebruik gemaakt van een speciale vibrerende pen met een kopstukje van minuscule steriele naaldjes. Hiermee worden er onder hoge snelheid hele kleine kanaaltjes verticaal in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om actief te worden. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen (het meest overvloedige eiwit in het lichaam) en elastine (proteïne in het bindweefsel). Je celdeling krijgt een enorme boost! Oude huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en de nieuwe verbeterde cellen worden sneller aangemaakt. De huid wordt met de behandelingen steeds dunner. Dit zorgt ervoor dat de huidverbeterende werkstoffen beter en dieper in de huid kunnen worden opgenomen.


Voor de behandeling
Indien je voor het eerst komt in de salon, dan is het raadzaam voorafgaand aan de behandeling, eerst een intake gesprek aan te vragen. Dit om je zo zorgvuldig mogelijk alles uit te leggen en je huidwensen te bespreken. Om de best mogelijke resultaten te behalen, is het belangrijk dat je je huid goed voorbereidt op de microneedling behandeling. Speciaal voor een goede voorbereiding zijn er voor jou passende producten, die je minimaal 2 weken van tevoren dient te gaan gebruiken. Bij aanschaf van producten is de intake geheel gratis. Indien je de behandeling zelf spannend vindt, kan je wat verdovingscrème (EMLA-crème) minimaal 45 minuten voor de behandeling thuis opbrengen op het behandelgebied.


De behandeling
Je huid wordt zorgvuldig gereinigd en gedesinfecteerd. Daarna wordt er een serum aangebracht. Hierna wordt de Dermapen ingezet op je huid. De behandeling geeft een licht scherp gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte kan variëren en is afhankelijk van de indicatie en het huidoppervlak. Er kunnen wat puntbloedinkjes zichtbaar zijn tijdens de behandeling. Dit is een normaal verschijnsel. De huid sluit zich meteen na de behandeling en voelt wat gevoeliger aan, alsof je in de wind hebt gelopen of in de zon gelegen heeft. Afhankelijk van de gevoeligheid van je huid en de behandeldiepte vertoont jouw huid in meerdere of mindere mate roodheid, zwelling en overige reacties. Door de versnelde celdeling kan de huid gaan schilferen waarbij de dode huidcellen loslaten en de ‘nieuwe huid’ zichtbaar wordt. Na de behandeling wordt er kalmerende crème en zonnebrandcrème aangebracht.


Aantal benodigde behandelingen:
Bij alle therapieën die als doel huidverbetering hebben, kan je zelf bepalen hoeveel behandelingen je wilt. Het is helemaal afhankelijk van de reactie van je huid op de behandeling en met welk effect je tevreden bent. Bij elke behandeling is er vooruitgang. Meestal is een verbetering van de huid na ongeveer 3 tot 6 behandelingen heel duidelijk zichtbaar.

 

Voor welke huid is microneedling geschikt?
• Fijne lijntjes, kraaienpootjes
• Rimpels
• Verslapte huid
• Hyperpigmentatie
• Littekens veroorzaakt door acne
• Postoperatieve littekens
• Doffe huid
• Vochtarme huid
• Vergrote poriën
• Ruwe en oneffen huidstructuur


Microneedling wordt niet uitgevoerd bij?
• Actieve acne
• Actieve bacteriële, virale of schimmelinfecties
• Eczeem en psoriasis
• Verheven littekens
• Koortslip
• Diabetes
• Huiduitslag
• Huidkanker
• Botox behandeling ondergaan in de afgelopen 2 weken
• Zwangere dames of dames die borstvoeding geven
• Gebruik van de volgende medicatie: roaccutane, bloeddrukmedicatie, bloedverdunners, hartmedicatie of antistollingsmiddelen
• Voorafgaand 2 weken geen voorgeschreven producten gebruikt te hebben


Na de behandeling
Afhankelijk van het soort huidoppervlak zal de huid er rozerood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. De huid kan ongeveer 2-3 dagen na de behandeling wat roder zijn dan normaal. Door de versnelde celdeling kan je huid ook wat gaan schilferen en daarbij de dode huidcellen loslaten.
Je huid is na de behandeling extra kwetsbaar, wees daarom de eerste 48 uur voorzichtig met zonlicht, sauna, heet douchen of baden.
Bescherm je huid goed met een zonnebrandcrème van minstens factor 30 of hoger en breng voor de opeenvolgende 2 weken een serum aan op het behandelde gebied. Gebruik tijdens de gehele behandelperiode de geadviseerde producten volgens voorgeschreven werkwijze.
Na de behandeling kan je je dagelijkse werkzaamheden weer hervatten en valt het over het algemeen wel mee met de roodheid.


Wat gebeurt er na de behandeling?
24 uur – 48 uur:
De huid zal wat rood zijn en warm aanvoelen. Groeifactoren worden vrijgegeven door de bloedlichaampjes.
De celdeling vindt plaats die verantwoordelijk is voor de huidverstrakking en versteviging.
72 uur – 2 weken:
Beschadigde cellen worden vervangen en vernieuwd en de fibroblasten scheiden collageen type III uit om de dermis mee op te bouwen en te versterken.
2 weken – enkele maanden:
Collageen hermodellering waarbij het type III collageen het dikkere en sterkere type I collageen vervangt die kruisverbindingen met andere vezels maken na 2 weken. Dit proces gaat door tot en met dag 20-21. Het resultaat van de nieuwgevormde en strakker ogende huid zal enkele weken tot een maximum van 6 maanden aanhouden.

 

Waarschuwing
Om overmatig pigmentvorming te voorkomen moet je vooral de eerste weken na de behandeling je huid goed tegen de zon beschermen met een SPF 50 of hoger!!

 

Behandelfrequentie
U kunt elke 4 tot 8 weken een behandeling ondergaan afhankelijk van de conditie van de huid.


Te verwachten resultaat
Na behandeling met microneedling zal er niet gelijk een resultaat zichtbaar zijn. Dit duurt een aantal maanden. Het lichaam heeft namelijk tijd nodig om collageen en bindweefsel te vormen.
Na gemiddeld 2 tot 4 weken is er verbetering te zien. De huid is zuiverder en krijgt een egaler en gladder aanzien. De aanmaak van bindweefsel is echter een geleidelijk proces dat zich onder het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Het eindresultaat zal pas na 6 tot 9 maanden zichtbaar zijn. Uiteindelijk zal de huidkwaliteit zichtbaar en voelbaar verbeterd zijn.

 

Afspraak maken
Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreken we tijdens een intakegesprek al uw vragen, wensen en verwachtingen.
We bekijken je huid en stellen een aantal belangrijke vragen over je huid en algemene gezondheid. Vervolgens stellen we samen met jou een persoonlijk behandelplan op en geven we je een bijbehorende prijsindicatie. Alle benodigde informatie krijg je ook mee naar huis.

 

We zijn ervan overtuigd dat er veel mensen geholpen kunnen worden met de effectieve behandelmethoden, daarom steken we graag tijd en energie in goed advies. Voor het intakegesprek reserveren wij 30 minuten in de agenda. De kosten hiervoor bedragen € 25,- maar worden in mindering gebracht bij de aanschaf van producten. Een afspraak voor het intakegesprek kan je maken via 06-55194397, mail: veronique@upcmail.nl, of via WhatsApp.


Het is belangrijk dat je meegekregen instructies zorgvuldig naleeft.

 

Bindweefsel gezichtsmassage

De massage werkt diep op het onderhuids bindweefsel. De prikkel die het krijgt heeft invloed op de wisselwerking tussen de huid en de inwendige organen. Het stimuleert de doorbloeding in het bindweefsel. Dit werkt celvernieuwend en zorgt voor aanmaak van collagene- en elastine vezels. Behandeling is enkel te boeken of als kuur*.

Inbegrepen in de behandeling:

- Reinigen van het gezicht.
- Afsluitend met een oogcrème, serum en dagverzorging afgestemd op jouw huidconditie.

*Boek & betaal je de kuur van 6 behandelingen ineens dan geldt de actie 5+1 GRATIS!

Bindweefsel gezichts en decolleté massage

De massage geldt voor zowel gezicht als decolleté en werkt diep op het onderhuids bindweefsel. De prikkel die het krijgt heeft invloed op de wisselwerking tussen de huid en de inwendige organen. Het stimuleert de doorbloeding in het bindweefsel. Dit werkt celvernieuwend en zorgt voor aanmaak van collagene- en elastine vezels. Behandeling is enkel te boeken of als kuur*.

Inbegrepen in de behandeling:

- Reinigen van het gezicht en decolleté
- Afsluitend met een oogcrème, serum en dagverzorging afgestemd op jouw huidconditie.

*Boek & betaal je de kuur van 6 behandelingen ineens dan geldt de actie 5+1 GRATIS!

Diathermie behandeling: - verwijderen van couperose, fibromen & bloedblaasjes e.d.

Voor het verwijderen van couperose, fibromen, bloedblaasjes e.d.
Het behandelen van huidonregelmatigheden, nagenoeg pijnloos en zeer snel, zonder littekens.
Met behulp van het TELE-GONE systeem kunnen veel onschuldige cosmetische huidproblemen worden verholpen die als storend worden ervaren.

Deze behandeling wordt toegepast bij:

* Couperose / teleangiëctasieën (tele's )Bloedblaasjes / aniomen
* Spinnetjes / Spidernaevus / sterangioom
* Steelwratjes / Fibromen
* Ouderdomswratten / verrucae senilis / verrucae seborrhoica
* Pigmentvlekken / ouderdomsvlekken
* Vetknobbeltjes
* En andere oneffenheden.

PEELINGEN

Fruitzuur Peeling AHA of BHA

De huid ontdoet zich geheel vanzelf van zo'n miljoen dode huidcellen per dag. Verschillende factoren kunnen dit natuurlijke afschilferingsproces verstoren of vertragen, met een droge, doffe huid en verstopte poriën tot gevolg. Je kunt dit voorkomen door regelmatig producten met fruitzuren te gebruiken. Er zijn twee soorten fruitzuren: AHA’s en BHA’s. Zij hebben beide elk hun werking en voordelen die bepalend zijn voor hun effect op de huid. Maar wanneer kies je nu voor welk soort fruitzuur en waarom? We leggen je hier de verschillen uit tussen het je hier uit AHA's en BHA's.

AHA's

Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) zijn wateroplosbare fruitzuren. Ze weken dode huidcellen aan het huidoppervlak los, zodat nieuwe, frisse huidcellen tevoorschijn komen. Bovendien stimuleren AHA’s de celvernieuwing in de onderste lagen van de huid en verbeteren ze de vochtbalans. AHA’s zijn afkomstig van verschillende planten, zoals suikerriet en hibiscusbloemen. De meest bekende AHA’s zijn melkzuur en glycolzuur.

BHA's

Beta Hydroxy Acids (BHA’s) zijn in olie oplosbaar. Dit maakt BHA’s uitermate geschikt voor een vette huid met verstopte poriën. De in olie oplosbare BHA’s vermengen zich met de huideigen vetten en kunnen zo diep in de poriën doordringen en daar verstoppingen veroorzaakt door dode huidcellen en talg losweken en oplossen. Dus een BHA zorgt net als een AHA voor exfoliatie (verwijderen van dode huidcellen), maar in tegenstelling tot een AHA die zich op het huidoppervlak richt, pakt een BHA dat wat daaronder ligt aan.
De meest voorkomende BHA is salicylzuur, afkomstig van wilgenschors. Salicylzuur komt uit dezelfde ‘familie’ als aspirine en heeft net aspirine ook ontstekingsremmende eigenschappen. Salicylzuur is echter niet geschikt voor gebruik bij zwangerschap, borstvoeding of aspirine-allergie.

De overeenkomsten tussen AHA & BHA

AHA's (alpha-hydroxy-acid) zoals glycolzuur en melkzuur) en BHA (beta-hydroxy-acid) zoals salicylzuur zorgen er beide voor dat de "lijm" die dode huidcellen bij elkaar houdt wordt opgelost. Wanneer dat gebeurt, laat de huid de dode huidcellen los. Hoewel je de dode huidcellen niet ter plekke ziet verdwijnen, zal je snel merken dat je huid zachter aanvoelt en er jonger en stralender uitziet.

Wanneer AHA?...

Als baby beschik je over een prachtige, gladde en zachte huid, dit komt omdat je huidproces optimaal werkt. Maar dit proces begint te vertragen na je 20ste levensjaar. Uiteindelijk kunnen er wel 30 lagen dode huidcellen de buitenste lagen van je huid bedekken, waardoor je huid er dof en vermoeid uitziet. Ook kunnen deze dode cellen zich vermengen met talg, waardoor de uitgang van de poriën verstopt raakt en er gesloten comedonen ontstaan.

Wanneer BHA?...

Zoals we al aangaven, is de exfoliatie van BHA’s gericht op wat zich onder het huidoppervlak bevindt. Bij een jongere huid die nog geen problemen heeft met een vertraagd celvernieuwingsproces, maar wel te maken heeft met onderhuidse verstoppingen, ontstekingen en acne, is salicylzuur de beste keus.

en zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

Green Sea Peel

Een 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde silicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

Voor de voeding en verzachting wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan en allantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -net als bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • Voor alle huidtypen
  • Voor fijne lijntjes, rimpels
  • Voor ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melisma
  • Voor dikke, verhoornde, ruwe huid
  • Voor een vette huid, overmatig talg
  • Voor acne huid, onzuiverheden, grove poriën

De stofwisseling van de cellen werken langzamer naarmate de huid ouder wordt. Hierdoor verouderd en verslapt de huid. Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijderd de dode huidcellen. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en de gehele huidstructuur verbeteren. Hierdoor nemen pigmentvlekken af, worden poriën minder zichtbaar en ziet de huid er frisser en egaler uit.

Voor deze behandeling gelden wel contra-indicaties. Deze worden vooraf met je besproken.

ONTSPANNENDE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Seizoensbehandeling Strawberry Cheesecake

Geniet van een heerlijke nieuwe seizoensbehandeling:

STRAWBERRY CHEESECAKE!

Aardbeien zijn rijk aan vitamine C. Het versterkt de huidbarrière en vroegtijdige huidveroudering.

Tijdens deze behandeling krijg je een rugscrub, een complete gezichtsbehandeling op basis van aardbeien en een modelage masker voor het gezicht gedurende je massage... Heerlijk om te ontspannen!

Deze behandeling is voor gezicht en lichaam.

De-Stress behandeling

Deze behandeling is een alles - in - 1...

een ontspannende gezichtsbehandeling met totale ontspanning i.c.m. Hotstone massage voor de rug, een lichaamspakking voor de benen, die gedurende de hotstone massage zijn werking doet. Laat je wegvoeren in een weelde van ontspanning.

Totale ontspanning gezicht, hoofd, decolleté (spin, jaderoller, borstel, guashasteen etc.)

Een behandeling die alleen maar gebasseerd is op ontspanning. Het gevoel dat bij je loskomt is een tintelend gevoel dat bij je hoofd begint en langs je ruggemerg door je hele lichaam verspreid wordt. Het gevoel van ontspanning wordt als rustgevend ervaren en is te vergelijke met kippenvel, maar dan in je hoofd.

Indien je deze behandeling in de avond boekt, zal je zien dat je die avond zeer snel in slaap zult vallen!

Deze behandeling is te boeken in 60 en 90 minuten.

Waxen - Verven - Massages - Wimperextensions - Lash Lifting

Voor volledige uitleg ga je naar de aparte pagina's. Ga met de muis op het kopje 'behandelingen' staan en klik op de behandeling die je zoekt.

Mocht je hulp nodig hebben, staan wij uiteraard graag voor je klaar. Je kunt bellen of appen naar: 06-55194397.

Graag tot ziens in de salon!

Streef jij ook naar een sfeer waarin kwaliteit nog heel gewoon is en dat er naar jóu geluisterd wordt?
Kom dan langs in onze salon.

Schoonheidssalon Véronique is  ‘Dé salon voor iedereen' en kan je terecht met al je vragen...!