Mijn naam is Véronique Kramer-Lips.
Als huidspecialist ben ik al vele jaren met veel plezier aan het werk in mijn schoonheidssalon in Arnhem.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, acne- en huidspecialiste, geven wij in de salon, naast ontspannende behandelingen, ook huidverjongende gezichtsbehandelingen.

Tevens voer ik naast de salon ook werkzaamheden uit voor het Rijn IJssel College, als bevoegd examinatrice.

Wil jij een eerlijk en een goed huidadvies en ben jij ook zo nieuwsgierig hoe jouw huid ervoor staat? Kom dan langs en laat ons een volledige gedigitaliseerde huidanalyse maken, zodat ook jij wéét hoe je huid ervoor staat.

Nieuwsgierig geworden? Stel niet langer uit en bel of app naar: 06-55194397.
Je bent van harte welkom!!

Lieve Groet, Véronique

Mijn naam is Indy Anneveldt en ben sinds oktober 2021 werkzaam bij Schoonheidssalon Véronique als Allround Schoonheidsspecialiste & Visagiste.

Jouw huid is mijn passie!
Ik vind het fantastisch om jouw huid weer te laten stralen na iedere behandeling. 

Ik bied jou een breed pakket zoals ontspannende, gezichtsbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen maar ook acne behandelingen en massages, als ook lichaamsmassages, Bindweefselmassages, Cupping en Shiatsu massages.

Ook kan je bij mij terecht voor Lash Lifting, oftewel wimperlifting!
Dit is een behandeling van  je eigen wimpers, zónder valse wimpers aan te brengen.

Wil je toch extra volume aan je eigen wimpers? Kies dan voor Wimperextensions, One by One... een hele mooie methode om jouw eigen wimpers veel voller te laten lijken, maar nog steeds op een natuurlijk uitziende manier.

Ben jij geïnteresseerd wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak met mij! Ik ben in de salon aanwezig op maandagavond, dinsdagavond-, woensdagavond, donderdag & vrijdag. 


Ik hoop jou snel te mogen ontmoeten in de salon!

Liefs, Indy

 

De salon is een erkend leerbedrijf voor een ieder die dit prachtige vak wil leren. Kennisoverdracht aan toekomstige collega's is fijn om te doen en daardoor werken we geregeld samen met stagiaires. De stagiaire werkt alleen onder begeleiding van een afgestudeerd huidexpert en met goedkeuring van de cliënt.

Streef jij ook naar een sfeer waarin kwaliteit nog heel gewoon is en dat er naar jóu geluisterd wordt?
Kom dan langs in onze salon.

Schoonheidssalon Véronique is  ‘Dé salon voor iedereen' en waar je terecht kan met al je vragen...!