Mijn naam is Véronique Kramer-Lips.
Als huidexpert ben ik al vele jaren met veel plezier aan het werk in mijn schoonheidssalon in Arnhem.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, acne- en huidspecialiste, geven wij in de salon, naast ontspannende behandelingen, ook gespecialiseerde huidverjongende gezichtsbehandelingen. Tevens voer ik naast de salon ook werkzaamheden uit voor het Rijn IJssel College, als bevoegd examinatrice.


Wil jij een eerlijk en een goed huidadvies en ben jij ook zo  nieuwsgierig hoe jouw huid ervoor staat? Kom dan langs en laat ons een volledige gedigitaliseerde huidanalyse maken, zodat ook jij wéét hoe je huid ervoor staat.

Nieuwsgierig geworden? Stel niet langer uit en bel of app naar: 06-55194397.
Je bent van harte welkom!!

Lieve Groet, Véronique

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Indy Anneveldt en ben sinds oktober 2021 werkzaam bij Schoonheidssalon Véronique als Allround Schoonheidsspecialiste.

Jouw huid is mijn passie!
Ik vind het fantastisch om jouw huid weer te laten stralen na iedere behandeling. 

Ik bied jou een breed pakket zoals ontspannende, gezichtsbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen en massages, als ook lichaamsmassages, Acne behandelingen, Cupping en Shiatsu massages.

Ook kan je bij mij terecht voor Lash Lifting, oftewel wimperlifting!
Dit is een behandeling van  je eigen wimpers, zónder valse wimpers aan te brengen.

In de salon ben ik werkzaam op maandagavond, dinsdagavond-, donderdag, donderdagavond en vrijdag. 

Sinds kort hebben we ook een leuke actie voor jullie beide als je je vriendin, kennis of collega introduceert in de salon. Onderaan deze pagina lees je meer daar over...


Ik hoop jou gauw te mogen ontmoeten in de salon!

Liefs, Indy

 

De salon is een erkend leerbedrijf voor een ieder die dit prachtige vak wil leren. Kennisoverdracht aan toekomstige collega's is fijn om te doen en daardoor werken we geregeld samen met stagiaires op een enkele werkdag in de week. 

Streef jij ook naar een sfeer waarin kwaliteit nog heel gewoon is en dat er naar jóu geluisterd wordt? Kom dan langs in onze salon.
Schoonheidssalon Véronique is  ‘Dé salon voor iedereen' en kan je terecht met al je vragen... altijd!