GRATIS CONSULT

 

Bij schoonheidssalon Véronique kan je voor heel veel aandoeningen terecht voor het behandelen van een huidprobleem. Maar uiteraard kan je ook bij ons terecht voor totale ontspanning. Indien er sprake is van een huidprobleem kan je altijd op korte termijn terecht om langs te komen voor een persoonlijk advies. Hierin worden al jouw huidwensen besproken, een huidanalyse en een digitale huidmeting gemaakt. Op deze manier weten we precies hoe jouw huid ervoor staat. Want meten = weten!

Wil je eerst de conditie van je huid verbeteren en ben je op zoek naar een professioneel en objectief advies, dan kan je een afspraak maken voor een deskundige huidmeting en huidverzorgingsadvies. Voor de digitale huidmeting is het belangrijk dat je die dag, het liefst tot aan je afspraak, geen make-up of crème op je huid hebt aangebracht. Ogen en mond mogen wel voorzien zijn van make-up. Tijdens deze afspraak wordt je  huid zorgvuldig bekeken en gemeten en zullen er enkele vragen gesteld worden. Hierna volgt een digitale huidmeting.

De bevindingen worden uitgebreid met jou overlegt. Aan de hand van alle bevindingen zullen we je een behandel- en/of product advies geven. De kosten voor dit intakegesprek hebben wij per 1 januari gewijzigd en krijgt je bij je eerste consult, t.w.v. € 30,- nu volledig gratis.