'Maximale peelingen met onmiskenbare resultaten,
met zo min mogelijk irritatie'

 

In onze praktijk werken wij uitsluitend met zuivere producten. Zuivere producten staan voor ons voor natuurlijke ingrediënten, maar vooral ingrediënten die niet schadelijk zijn voor jouw huid. Naast dat dit voor ons een vereiste is, moet er zichtbaar resultaat ontstaan. Dit resultaat gaan wij samen behalen. Cosmedix biedt de kwaliteit van professionele huidverbeterende behandelingen en producten voor thuiszorg. Door het gebruiken van het revolutionair zuiveringsproces, genaamd “Chiral Correction” afkomstig uit de medicijnwereld, heeft Cosmedix een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties om de huid echt te veranderen, zonder huidirritaties die veel consumenten tegenwoordig gewend zijn. 

Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan met Cosmedix nog een stap verder. Cosmedix blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door vier hoofdpijlers: –slimmere exfoliatie -skin matrix support -betere botanische ingredienten en uiteraard  -chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau. Het is ook geen verassing dat Cosmedix de nummer 1 keuze is voor huidverbetering door schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten wereldwijd.

 

Nog nooit eerder heeft Retinol zo krachtig kunnen werken zonder nadelige effecten. Voorheen bracht je Retinol (Vitamine A) aan op de huid, de reacties konden zo heftig zijn dat ondanks het eindresultaat mooi is niet gebruikt werd. Wie wil er nu iedere dag irritaties of verveling. Bij de producten van Cosmedix zult u merken dat de kracht ontzettend hoog is en de neven effecten minimaal tot niks. Wat u ziet is dat uw huid elke dag mooier en mooier wordt.

Retinoïden staan bekend om hun krachtige cel vernieuwende capaciteiten. Ze prikkelen het cel vernieuwingsproces door een signaal naar de kern van de cel te sturen terwijl AHA’s de verbinding tussen dode cellen afbreken.
Dit zijn twee verschillende mechanismen die elkaar kunnen aanvullen wanneer ze in combinatie worden gebruikt. Deze combinatie heeft aangetoond dat het de cel vernieuwing versnelt en versterkt.
Als gevolg hiervan zal de huid er onmiddellijk gladder en stralender uitzien, zal de huid oplichten en verhelderen.

 

COSMEDIX SystemTouch
Het concept Cosmedix SystemTouch koppelt de wetenschap aan de kracht van de natuur. De manuele bindweefseltechnieken en de meest krachtige werkstoffen uit de natuur in de hoogst haalbare concentraties zijn gebaseerd op de meest actuele onderzoeken en inzichten afkomstig uit de medische wereld.
Door op deze manier behandeltechnieken en werkstoffen in één totaalconcept in te zetten wordt de cellulaire communicatie verbetert. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, acne, roodheid, een gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, het resulteert in zichtbare resultaten zonder harde bijwerkingen.

 

Wilt u starten met dit huidverbeteringsprogramma?
Om meteen effectief te kunnen starten met het SystemTouch Peel programma is het van belang de huid goed voor te bereiden. Wij raden aan om ca. 4 weken voor de 1e behandeling langs te komen voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en vertellen we wat de mogelijkheden zijn. Ook adviseren we een starter kit zodat je thuis meteen je huid kan voorbereiden en optimaal te verzorgen.

Voor elk gewenst doel hebben we een kit. Deze kits bevatten ‘de’ top producten van Cosmedix om direct resultaat te ervaren en uw huid voor te bereiden op de  intensieve Cosmedix peeling de je na 4 weken gaat ervaren. Maar eerst... zelfs vóór de behandeling, na alleen gebruik van starter kit, zie je al onmiddelijk resultaat.
Daarom is het belangrijk dat je voor je start met de Cosmedix behandelingen dat je je huid voorbereidt met deze thuiskit.
Deze kit bestaat uit 4 top producten.
Voor de starter kit betaal je slechts 89,- en geeft jou meteen het vertrouwen dat Cosmedix voor jou echt gaat werken!

Voor elke wens is er een starter kit voor een snel en doeltreffende anti-ageing, huid-verhelderende of  een algehele huid-verbeterende resultaat. Voor elke huidwens is deze kit een musthave!