Cosmetics & Knowledge

 

Welkom bij Schoonheidssalon Véronique

Wij nemen je mee in de cosmeceutische wereld van de beauty branche. Wij zijn een schoonheidssalon in Arnhem en gespecialiseerd in het verbeteren van je huid, natuurlijke huidverjonging, het herstellen van acne en het verbeteren van problematische huiden.

Ons streven is er om jouw huid optimaal te verzorgen en te verbeteren en om specifieke huidproblemen, zoals: acne, rosacea, rokershuiden, de-hydratatie, huidveroudering, pigmentvlekken, huidoneffenheden & littekens effectief te kunnen behandelen. Hierin geven wij  een eerlijke advies om jouw ultieme doel te bereiken.
Wij vinden het belangrijk, dat je naast het verbeteren van je huid, ook heerlijk kan genieten van een ontspannende behandeling. 

Tijdens je eerste bezoek doen wij altijd een gratis digitale huidmeting t.w.v. € 30,-. Dit hebben wij verandert sinds 1 januari 2023. Waarom? Omdat wij iedereen de gelegenheid willen geven om te weten hoe het met zijn of haar huid is gesteld. Door middel van een digitale huidmeting kunnen wij exact bepalen hoe wij jouw huid kunnen verbeteren, waar de behoeftes van jouw huid liggen zodat we deze weer optimaal kunnen laten functioneren op celniveau. 

Wat acne betreft, zijn wij hierin gespecialiseerd en kan je door middel van onze aansluitingen bij diverse brancheorganisaties bij alle zorgverzekeraars terecht. Dit betekent dat je je factuur bij jouw zorgverzekeraar in kan dien. Raadpleeg hiervoor altijd wel je eigen zorgverzekering!

Wij staan voor resultaat gerichte behandelingen en bieden wij maximale ondersteuning gedurende jouw behandeltraject, zodat je weet dat er gewerkt wordt met kennis en uiteindelijk... resultaat!

Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op schoonheidsspecialist-info.nl