Home » Merken » Skinphilosophy

SKINPHILOSOPHY...        

                                   We love your skin

Beauty Creators Laboratories is een wereldwijde
producent voor high-tech cosmetica producten.
De voor Skinphilosophy ontwikkelde formules
zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor
een ongekende zuiverheid.

 

Dermatologische anti-aging.
Enkel ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid worden in de producten van Skinphilosophy verwerkt. Zodoende kunnen ook zeer gevoelige huiden en gesensibiliseerde huiden (na peelings) van de unieke werkstofcocktails genieten. De formules zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

 

HUIDVERBETERING IS ONS VAK

 

Bent u tevreden over uw huidige product?
Veel vrouwen en mannen proberen elke keer opnieuw een ander product. Dikwijls met teleurstellende resultaten. Veruit de meeste vrouwen en mannen geven aan dat de producten die zij gebruiken hun belofte NIET waar maken. Skinphilosophy maakt zijn beloftes waar. De belofte van een mooiere, egalere en gladdere huid. Een teint die echt straalt en een huidstructuur waar iedereen jaloers op is! Meer weten?... neem dan direct contact!

 

Skinphilosophy
Vocht is essentieel voor iedere huid! De manier waarop uw huid haar vocht kan vasthouden, bepaalt voor een belangrijk deel, hoe glad en stralend zij eruit ziet. De meeste cosmetica ‘makers’ gaan uit van een ‘emulsie’ op basis van olie en water. Skinphilosophy doet dit anders: de formules bestaan voor het grootste deel uit essentiële vochtbinders. Zodat uw huid haar kostbare vocht ook DAADWERKELIJK behoudt en u beloond wordt met de allermooiste, tijdloze huid…

 

 

PRODUCTIE IN EIGEN HUIS

Skinphilosophy producten worden in eigen beheer ontwikkeld, getest en vervolgens in speciale clean rooms geproduceerd, volgens de meest recente voorschriften en eisen. Dit is een uniek gegeven. Bij de ontwikkeling en productie hanteren wij de meest strenge normen, daarom is Skinphilosophy ook ISO gecertificeerd.

Door alle stappen van het het productieproces in eigen huis te verrichten, betaalt u als gebruiker de beste prijs voor de allerbeste kwaliteit. Tussenhandel – die veel geld kost – wordt hierbij vermeden. Dure marketing, die ten koste gaat van de prijs van het eindproduct, wordt overbodig. Hierdoor kunnen zij als producent de allerbeste grondstoffen gebruiken. Dat ziet en voelt u aan uw huid!

 

Garantie
Skinphilosophy garandeert u producten van uitstekende kwaliteit en zeer grote zuiverheid. Om deze reden kiezen inmiddels wereldwijd 10-duizenden vrouwen en mannen voor de huidverbeterende producten van Skinphilosophy.
Mocht er desondanks onverhoopt een ongewenste of allergische reactie optreden, neemt u dan contact met ons op. Het betreffende product zal retour genomen worden en zal worden vervangen voor een ander passend product binnen de lijn.

Skinphilosophy staat voor een no-nonsense aanpak én is er voor iedereen...

 

Dikwijls vanuit het principe van less is more.
Dus geen onnodige ballaststoffen. Werkstoffen in een optimale dosering, die direct door uw huidcellen kunnen worden opgenomen, zodat de celcommunicatie wordt geoptimaliseerd.

Een goede celcommunicatie is nu eenmaal de basis voor een optimale celvernieuwing, die nodig is om uw huid er gezonder en jonger uit te laten zien.

 

Skinphilosophy wordt geadviseerd bij:

 • Grove huidstructuur
 • Huidverslapping
 • Slecht doorbloede huid
 • Grauwe huid
 • Rokershuid
 • Droge huid
 • Acne huid
 • Onzuivere huid
 • Zonbeschadigde huid
 • Rimpels en craquelé lijntjes
 • Pigmentvlekken
 • Onregelmatige teint

En tot slot voor het behouden van een perfectie huidconditie.

 

SKINPHILOSOPHY LAAT UW HUID WEER STRALEN

 

Veelal kunt u kiezen uit een waaier van behandelingen...
Maar welke is nu de juiste? En worden uw problemen daarmee opgelost?

Als uw Skinphilosophy specialist weten wij exact wat uw huid nodig heeft. Vooraf iedere behandeling kan er een huidmeting toegepast worden, zodat het voor u ook zichtbaar wordt in welke conditie uw huid zich bevindt. Nieuwsgierig geworden? Wilt u weten hoe uw huid ervoor staat? Dan kunt u een Skinphilosophy behandeling bij ons boeken.

 

Gepersonaliseerde behandeling op maat

Geen enkele behandeling is bij ons hetzelfde, of het nu gaat om producten, inzet van technieken of onze unieke ‘a la carte’ peels. ze zullen altijd ingezet worden aan de behoefte van de huid. Samen bespreken we wat uw huidwensen zijn en krijgt u een gepersonaliseerde behandeling. Met deze methode bent u niet gebonden aan de veelal standaard aangeboden behandelingen, maar gaan we uw behandeling samenstellen op de behoefte van uw huid. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden en de bevindingen van de digitale huidmeting.
Zo kunnen we exact, snel en doeltreffend uw huid weer in de juiste conditie krijgen, zodat uw huid weer straalt en de jaren aan u voorbij lijken te gaan…