Home » Behandelingen » Massages

MASSAGES

 

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Ben je vermoeid, gestresst of zomaar toe ontspanning? Neem dan een heerlijke massage die je weer de ideale balans tussen lichaam en geest terug kan geven. Een goed uitgevoerde massage laat je even helemaal ontspannen. Mochten er pijnpunten zijn mag je deze uiteraard aangeven, waar je de nadruk op gelegd wilt hebben.

Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende massages die je bij ons kunt boeken. Of je nou kiest voor een Hot Stone massage, Bamboe massage of een Klassieke lichaamsmassage... Voor de meeste behandelingen geldt dat je kunt kiezen tussen een 25, 45 en 60 minuten durende massage. Voor een compleet overzicht inclusief bijbehorende prijzen, scroll naar beneden.

Wilt u meteen reserveren? Druk dan onderin op de 'Reserveer' button

 

Ontstress!.... Je bent in goede handen ;-)

 

Bamboe massage

Deze massage komt uit China, waar ze bamboestokken gebruiken tijdens een massage, zodat er dieper op het lichaam ingewerkt kan worden. De zenuwuiteinden in oppervlakkige spieren en de huid worden hierdoor optimaal geprikkeld. Door middel van deze bamboestokken en warme olie kan het lichaam in een diepe ontspanning worden gebracht en tevens worden de afvoer van afvalstoffen verbetert en de bloedsomloop gestimuleerd. Doordat we steeds meer overnemen van onze wijze leermeesters uit het Oosten is ook deze nieuwe vorm van massage naar Nederland gehaald.

Techniek: Chinese bamboestaven worden gebruikt om de uiteinden van de zenuwen in je huid en oppervlakkige spieren te kunnen prikkelen. Hierdoor moet de bloedsomloop op gang komen, waardoor ook meer zuurstof en voedsel naar de cellen gebracht kan worden. Het creëren van een licht en energiek gevoel is het resultaat.

 

Hot stone massage

Voor een snel diepgaand ontspannend effect worden warme stenen (basalt stenen) op het lichaam geplaatst. Vervolgens gaan wij  het lichaam masseren. We starten bij de benen, en dan masseren we naar de rug, schouders en nek toe. Hierbij wordt ook manueel gemasseerd.

De warmte van de stenen dringt wel 3/4 cm het lichaam in, ontspant de spieren totaal en verlicht spanningen. Ook bevorderd deze de bloedsomloop en worden afvalstoffen aangezet en afgevoerd. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

 

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Duur
Bamboe massage 25 min. 32,50
Bamboe massage 45 min. 50,-
Bamboe massage 60 min. 65,-
Hot Stone massage 25 min. 32,50
Hot Stone massage 45 min. 50,-
Hot Stone massage 60 min. 65,-
Rug-, nek- en schoudermassage 30 min. 39,-
Gehele lichaam (60 min) 60 min. 65,-
Infrarood rugmassage 20 min. 30,-
Hoofdmassage 15,-
Oor-, hoofd-, nek- en schoudermassage 30 min. 39,-