MASSAGES

 

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Ben je vermoeid, gestresst of zomaar toe ontspanning? Neem dan een heerlijke massage die je weer de ideale balans tussen lichaam en geest terug kan geven. Een goed uitgevoerde massage laat je even helemaal ontspannen. Mochten er pijnpunten zijn mag je deze uiteraard aangeven, waar je de nadruk op gelegd wilt hebben.

Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende massages die je bij ons kunt boeken.
Of je nou kiest voor een Hot Stone massage, een klassieke lichaamsmassage... of alleen een aparte rug, nek- schouder massage of een infrarood massage, het staat bij ons allemaal op het programma.

Voor de meeste behandelingen geldt dat je kunt kiezen tussen een 45 of 60 minuten durende massage. 
Kijk gerust even in het menu wat wij allemaal te bieden hebben...

 

Ontdek de diversiteit van onze massages door te kijken
onder de groene button 'Maak afspraak'

Ontstresssssss!.... Je bent in goede handen...

 

Hot stone massage

Voor een snel diepgaand ontspannend effect worden warme stenen (basalt stenen) op het lichaam geplaatst. Vervolgens gaan wij  het lichaam masseren. We starten bij de benen, en dan masseren we naar de rug, schouders en nek toe. Hierbij wordt ook manueel gemasseerd.

De warmte van de stenen dringt wel 3/4 cm het lichaam in, ontspant de spieren totaal en verlicht spanningen. Ook bevorderd deze de bloedsomloop en worden afvalstoffen aangezet en afgevoerd. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Shiatsu massage


is een Chinese massagetechniek - ook wel acupressuurmassage genoemd.

Hierbij worden verschillende vormen van druk toegepast op de punten die van belang zijn voor je energiebalans. Deze punten liggen op meridianen die ieder hun bijzondere eigenschappen hebben, maar ook bij pijn op één plek werken. Ontspanning vormt altijd de basis van een massage en stimuleert mede het zelfgenezend vermogen.

Bij Shiatsu voel je je meer aanwezig in je eigen lijf en meer in balans.