LOSSE MODULES GEZICHT

Een diversiteit van waxen & verven van gezichtsbeharing.


De juiste tarieven kan je hiervoor vinden onder de groene button 'Maak afspraak'

LASH LIFTING 'Natuurlijke wimpers'

De Lash Volume Lift (LVL) is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

 

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

 

WIMPER EXTENSIONS 'One by One'

Tijdens deze wimperbehandeling worden er op de natuurlijke wimperhaartjes wimperextensions geplaatst. Per natuurlijke wimperhaar wordt er 1 enkele wimperextension geplaatst. Vandaar de 'One by One' techniek. De wimperstyliste overlegt met de cliënt wat de wensen zijn en kiest aan de hand daarvan de juiste lengte en dikte van de wimperextensions.

Natuurlijke wimperharen vallen na het voltooien van de wimpergroeicyclus na 6 tot 8 weken uit. Doordat de wimperextensions op de natuurlijke wimperhaar worden geplaatst, groeien de wimperextensions mee met de natuurlijke wimperharen en vallen de wimperextensions samen met de natuurlijke wimperharen uit. Gemiddeld verlies je 3 tot 6 natuurlijke wimperharen per dag, dit klinkt misschien veel, maar gemiddeld heb je 120 tot 160 wimperharen per oog. Na 3 weken is het daarom ook mooi om de wimperextensions te laten opvullen.

Voorbereiden

 1. Kom voor de behandeling met gereinigde ogen naar de salon. Zorg ervoor dat er geen oogmake-up meer aanwezig is.
 2. Draag geen lenzen tijdens de behandeling.
 3. Drink geen producten die cafeïne bevatten, hierdoor kunnen de ogen trillen en kan je een stuk minder relaxed in de stoel liggen.

  Nazorg
 1. Zorg dat de wimpers de eerste 24 uur niet nat worden. De wimperlijm heeft 24 uur nodig om volledig uit te kunnen harden. Wanneer de wimperextensions wel vochtig/nat worden, zullen de wimperextensions loslaten of afbreken. Houd dus rekening met de weersomstandigheden en pas op met koken, uien snijden en douchen. Door de stoom die vrij komt kan de lijm niet uitharden.
 2. Wees voorzichtig met de wimperextensions. Vermijd wrijving in je ogen en trek niet aan de wimperextensions. Droog na het douchen de huid rondom de ogen voorzichtig af door te deppen (niet wrijven). Door te wrijven kunnen de wimperextensions in de handdoek blijven haken in de handdoek en losraken.
 3. Wees voorzichtig met crèmes en make-up. Breng crème of zonnebrand voorzichtig aan rondom de ogen en vermijd het ooglid. Oliën en vettige substanties tasten de wimperlijm aan en zorgen voor onnodige en vroegtijdige wimperextensions uitval. Gebruik oogmake-up op waterbasis.
 4. Wees voorzichtig met wattenschijfjes en wattenstaafjes. De witte vezels kunnen aan de wimperextensions blijven haken. De pluisjes krijg je niet meer los met het wimperborsteltje.
 5. Borstel de wimperextensions in model met het meegegeven wimperborsteltje.
 6. Reinig de wimperextensions met water en de Lash Foam. Gebruik geen vette reinigingsproducten, daardoor wordt de wimperlijm aangetast.
 7. Verwijder de wimperextensions niet zelf. Laat de wimperextensions professioneel verwijderen in de salon. De wimperextensions zijn met een krachtige wimperlijm aangebracht. Deze wimperlijm kan alleen worden opgelost met een speciale remover. Als je zelf aan de wimperextensions gaat trekken, trek je ook je natuurlijke wimper mee.