Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen voor de vrouw...

 

Je bent zo mooi als je je voelt, je bent zo jong als je je voelt…

Desondanks kan je toch ergens niet tevreden over zijn. Indien dit van toepassing is, kan je een kennismaking/intakegesprek bij ons boeken om je wensen met ons te bespreken. Je krijgt een huidadvies, een digitale huidmeting en aan de hand daarvan zoeken we een behandeling die bij je past en leggen we een eventueel behandelplan aan je uit. 

Alle behandelingen zijn met als doel je huid te verbeteren. Zo zijn er diverse huidtypen, en iedere huid vraagt om een andere aanpak. Vandaar dat er een ruime keuze is. Zodra er een gezichtsbehandeling gekozen is, kan het zijn dat het wenselijk is om vervolgens te variëren in de behandelingen om je huid naar een hoger level te trekken. Je vindt een ruime keuze in behandelingen bij 'Tarieven overzicht'.

 

Kom je alleen voor ontspanning en wil je alleen genieten? Dat kan natuurlijk ook!
Uiteraard vindt je bij ons ook ontspannende gezichtsbehandelingen. Deze staan vermeld in onderstaande button, onder de naam ‘Wellness’.

 

Keuze uit:


Comfort-Huidverbetering-Huidverjonging-HydroDermabrasie-Microneedling-Intensieve Peeling-Huidproblemen-Ontspanning-Deelbehandelingen