Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Dat kan!

Voor het maken van een afspraak voor een behandeling, een huidadvies en een digitale huidmeting zijn wij telefonisch & per WhatsApp van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op nummer 06-55194397 of maak hier online een afspraak en boek een intake gesprek.

 

Bij schoonheidssalon Véronique kan je voor heel veel aandoeningen terecht voor het behandelen van een huidprobleem. Maar uiteraard kan je ook bij ons terecht voor totale ontspanning. Indien er sprake is van een huidprobleem kan je altijd op korte termijn terecht om langs te komen voor een persoonlijk advies. Hierin worden al jouw huidwensen besproken, een huidanalyse en een digitale huidmeting gemaakt. Op deze manier weten we precies hoe jouw huid ervoor staat. Want meten = weten!

Huidadvies gesprek

Wil je de conditie van je huid verbeteren en ben je op zoek naar een professioneel en objectief advies, dan kan je een afspraak maken voor een deskundig huidadvies gesprek. Voor de digitale huidmeting is het belangrijk dat je die dag, liefst de gehele dag, geen make-up of crème op de huid hebt aangebracht. Ogen en mond mogen wel voorzien zijn van make-up. Tijdens deze afspraak wordt je  huid zorgvuldig bekeken, zullen er enkele vragen gesteld worden en wordt er een digitale huidmeting gedaan.

De bevindingen worden (uiteraard met jouw goedkeuring) opgeslagen, zodat we bij alle behandelingen die daarna plaatsvinden het proces kunnen volgen.  Aan de hand van alle bevindingen zullen we je een behandel- en/of product advies geven. Voor dit intakegesprek wordt 30 minuten ingepland en de kosten hiervoor bedragen € 27,-.

De kosten van dit intakegesprek, zullen bij aanschaf van producten vanaf € 85,-, in mindering gebracht worden, Hierdoor wordt het intakegesprek met alle bijbehorende diensten, een kosteloos advies.