Home » Over mij

 
VAN HARTE WELKOM!


Mijn naam is Véronique Kramer-Lips, uw huidspecialist en acne specialiste bij Schoonheidssalon Véronique en bevoegd examinatrice voor het Rijn IJssel College.


Schoonheidssalon Véronique is een sfeervolle, knusse en professionele salon. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakkundigheid én resultaat. Een plek waar iedereen zich in eerste instantie vooral goed moet voelen. U wordt ontvangen in een ontspannen sfeer waar uw wensen uitvoerig worden besproken en in overleg met u, zoveel mogelijk worden nageleefd. 
Oftewel ‘Dé salon voor iedereen'.

Huidzorg wordt op de juiste maat aangeboden voor zowel:
* Huidverbeterende behandelingen
* Ontspannende Wellness gezichtsbehandelingen
* Acne- en rosacea problemen oplossen

* Speciale huidverzorgingslijn bij chemo, bestraling en intensieve medicatie

Verder verzorg ik voor u: 

* gezichts- en/of lichaamsmassages

* visagie bij bruiloften en/of andere feestelijke aangelegenheden,

* ontharen door middel van waxen, 

Voor het verwijderen van oneffenheden:

* thermolyse behandelingen voor het verwijderen van b.v. steelwratjes, couperose, bloedblaasjes en andere kleine huidafwijkingen....
Kortom: u kan altijd bij mij terecht!!

Tijdens onze kennismaking houden we een intakegesprek, waarin alle wensen met mij besproken kunnen worden. Er wordt een huidanalyse gemaakt waarin we samen naar uw huid kijken. Ik leg u alle voor- en nadelen uit van producten én ingrediënten. 
Om één voorbeeld te noemen, namelijk een hele belangrijke die ik u niet wil onthouden: minerale olie…
Veel verzorgingsproducten bevatten minerale oliën. Minerale oliën brengen een laagje op de huid, hierdoor lijkt de huid gezond, maar dat is helaas niet het geval. Dit laagje zorgt er namelijk voor dat de huid niet goed kan ventileren en afvalstoffen niet afgevoerd kunnen worden. Minerale olie droogt de huid juist uit, waardoor je meer steeds meer wilt smeren. Het werkt erg verslavend, denk bijvoorbeeld aan mensen die steeds maar weer lippenbalsem smeren omdat de huid van de lippen anders zo droog aanvoelt, terwijl de minerale olie in de lippenbalsem juist de veroorzaker is.
Daarom zijn alle huidverzorgingsproducten in de salon vrij van minerale oliën, zélfs de juiste lippenbalsem is aanwezig en kan ik u op hoog niveau maximale huidverbetering met de daarbij behorende producten bieden.

Om ervoor te zorgen dat uw huid in goede handen is, worden de nodige diploma's, trainingen en certificaten up-to-date gehouden. Daardoor krijgt u altijd deskundig advies en kan ik de beste kwaliteit leveren. Verder ben ik gecertificeerd en bevoegd mesotherapeut met dermapen.

Acne therapie wordt bij een groot aantal zorgverzekeraars via een aanvullende verzekering vergoed.
Raadpleeg hiervoor wel uw zorgverzekeraar.

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een huidanalyse? Dat kan!
U hoeft alleen maar even contact met mij op te nemen...

 

Véronique Kramer-Lips

Huidspecialist / Acne specialist

06 - 55 19 43 97

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op schoonheidsspecialist-info.nl