Home » Over mij

Véronique Kramer-Lips

06-55194397

 WELKOM!


Mijn naam is Véronique Kramer-Lips, werkzaam in mijn schoonheidssalon in Arnhem. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, huidspecialiste én acne specialiste. Naast mijn eigen werkzaamheden in de salon, voer ik ook als bevoegd examinatrice, werkzaamheden uit voor het Rijn IJssel College.

Schoonheidssalon Véronique is gestart in 2006 en is een sfeervolle, knusse en professionele salon. Het is een plek waar je wordt ontvangen in een ontspannen sfeer zodat je je goed en op je gemak kan voelen. Dat is namelijk het allerbelangrijkste!...

Door alle extra scholingen, trainingen en cursussen heb ik mij ontwikkelt tot een professionele huidexpert, als ik het zo zeggen mag.
In dit vak valt er veel te leren en kan én mag je als huidspecialist nooit stil staan. Met mijn ruime ervaring kan ik elke huid met elke huidconditie behandelen. Daarvoor zijn ook alle producten en diverse merken in de salon aanwezig. Niet iedere huid is gelijk en wenst ook zo behandeld te worden.

In de salon wordt er naar jouw wensen geluisterd en ten uitvoer gebracht... Jouw wensen worden uitvoerig besproken en zal er altijd een eerlijk en duidelijk advies gegeven worden. Kan iets niet of juist wel? Dan gaat dit altijd in overleg met jou...

De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakkundigheid én resultaat. Tevens  zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, acne problematiek en alles wat daarbij komt kijken. Maar ook voor alleen ontspannende behandelingen ben je op het juiste adres. Jouw wensen staan voorop!

De salon is een erkend leerbedrijf voor een ieder die dit prachtige vak wil leren. Kennisoverdracht aan toekomstige collega's is fijn om te doen en daardoor werk ik geregeld samen met stagiaires op een enkele werkdag in de week. 

Schoonheidssalon Véronique is  ‘Dé salon voor iedereen' en kan je terecht met al je vragen... altijd! 

Heb je vragen of wil je een huidanalyse om te weten hoe je huid ervoor staat? Dat kan!
Neem dan even met mij contact op...06-55194397

 

Lieve groet,

Véronique 

 

 

Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op schoonheidsspecialist-info.nl