Home » Over mij

Véronique Kramer-Lips

06-55194397

 VAN HARTE WELKOM!

Mijn naam is Véronique Kramer-Lips, woon- en werkzaam in mijn schoonheidssalon in Arnhem.
Ik ben gediplomeerd huidspecialiste en acne specialiste. Tevens ben ik bevoegd examinatrice voor het Rijn IJssel College. 

Omdat ik dit prachtige vak en mijn kennis graag door wil geven werk ik geregeld samen met stagaires op bepaalde werkdagen en is mijn salon een erkend leerbedrijf voor een ieder die dit vak wil leren. In de periode eind februari tot en met eind april zal ik dan ook werkzaam zijn als extra toeziend oog voor het Rijn IJssel College. Hierdoor kan het zijn dat ik wellicht wat minder snel bereikbaar ben.

Schoonheidssalon Véronique is een sfeervolle, knusse en professionele salon. 
Het is een plek waar je wordt ontvangen in een ontspannen sfeer zodat je je goed en op je gemak kan voelen.
Dat is het allerbelangrijkste!... de rest komt later... 

Vervolgens wordt er naar jouw wensen geluisterd, en worden jouw wensen ten uitvoer gebracht... mocht er in jouw wensenlijstje iets staan wat wél of juist niet mogelijk is, dan zal er altijd een eerlijk advies gegeven worden en wordt dit uitvoering met je besproken.

De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakkundigheid én resultaat. Tevens  zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, de acne problematiek en alles wat daarbij komt kijken. Maar ook voor alleen ontspannende behandelingen ben je op het juiste adres. Jouw wensen staan voorop!

Schoonheidssalon Véronique is  ‘Dé salon voor iedereen' en kan je terecht met al je vragen... altijd! 

Heb je vragen of wil je een huidanalyse om te weten hoe je huid ervoor staat? Dat kan!
Je hoeft alleen maar even contact met mij op te nemen...06-55194397

 

Lieve groet,

Véronique 

 

 

Aanvullende informatie:

Huidzorg wordt op de juiste maat aangeboden voor zowel:
* Huidverbeterende behandelingen
* Ontspannende Wellness gezichtsbehandelingen
* Acne- en rosacea problemen oplossen

* Speciale huidverzorgingslijn bij chemo, bestraling en intensieve medicatie

Verder verzorg ik voor je: 

* gezichts- en/of lichaamsmassages

* visagie bij bruiloften en/of andere feestelijke aangelegenheden,

* ontharen door middel van waxen, 

Voor het verwijderen van oneffenheden:

* thermolyse behandelingen voor het verwijderen van b.v. steelwratjes, couperose, bloedblaasjes en andere kleine huidafwijkingen....

Kennismaking:
Tijdens onze kennismaking houden we een intakegesprek, waarin alle wensen met mij besproken kunnen worden. Er wordt een huidanalyse gemaakt waarin we samen naar je huid kijken. Ik leg alle voor- en nadelen uit van producten én ingrediënten. 

Om één voorbeeld te noemen, namelijk een hele belangrijke die ik je niet wil onthouden: minerale olie…
Veel verzorgingsproducten bevatten minerale oliën. Minerale oliën brengen een laagje op de huid, hierdoor lijkt de huid gezond, maar dat is helaas niet het geval. Dit laagje zorgt er namelijk voor dat de huid niet goed kan ventileren en afvalstoffen niet afgevoerd kunnen worden. Minerale olie droogt de huid juist uit, waardoor je meer steeds meer wilt smeren. Het werkt erg verslavend, denk bijvoorbeeld aan mensen die steeds maar weer lippenbalsem smeren omdat de huid van de lippen anders zo droog aanvoelt, terwijl de minerale olie in de lippenbalsem juist de veroorzaker is.
Daarom zijn alle huidverzorgingsproducten in de salon vrij van minerale oliën, zélfs de juiste lippenbalsem is in de salon aanwezig en kan ik je op hoog niveau maximale huidverbetering met de daarbij behorende producten bieden.

Om ervoor te zorgen dat jouw huid in goede handen is, worden de nodige diploma's, trainingen en certificaten up-to-date gehouden. Daardoor krijg je altijd deskundig advies en kan ik de beste kwaliteit leveren. Verder ben ik gecertificeerd en bevoegd mesotherapeut met microneedlingpen.

Acne behandelingen is een medische behandeling en wordt bij een groot aantal zorgverzekeraars via een aanvullende verzekering vergoed. Raadpleeg hiervoor wel je zorgverzekeraar.

 

Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op schoonheidsspecialist-info.nl