Home » Over ons

 WELKOM!

Schoonheidssalon Véronique  in Arnhem levert de beste oplossingen voor specifieke huidzorg en wij streven naar de meest innovatieve formuleringen en uitmuntende kwaliteit in onze huidverzorgingsproducten. Door voortdurend wetenschappelijk onderzoek van deze producten helpen wij je graag naar jouw ultieme huid. Het hoofdconcept van de salon is support en ondersteuning op jouw weg naar een mooie huid.

Door middel van metingen geven we verbetering aan en gaan we de huid optimaal laten functioneren op cellulair niveau. Huidverzorging die er voor zorgt, dat na geavanceerde analyse effectieve regeneratie een huideigen-hydratatie tot stand laat komen.

De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakkundigheid én resultaat. Tevens  zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, acne problematiek en alles wat daarbij komt kijken. Maar ook voor alleen ontspannende behandelingen of massage  ben je op het juiste adres... Jouw wensen staan voorop!

Wij staan voor resultaat gerichte behandeltechnieken. Wij bieden maximale ondersteuning zodat je weet dat je bij jouw huidspecialist in goede handen bent en dat er gewerkt wordt met kennis en uiteindelijk... resultaat!

Doeltreffende behandeltechnieken zoals:

  • Anti-ageing versteviging en lifting
  • Droge en gevoelige huid
  • Zuiverende acne behandelingen
  • Fruitzuur en Retinol peeling
  • Ultrasound peeling techniek
  • Microneedling en RF
  • Professionele huidanalyse met behandelplan
  • En nog veel meer...

 

Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op schoonheidsspecialist-info.nl 

 

 

Mijn naam is Véronique Kramer-Lips. Ik ben met veel passie en plezier werkzaam in mijn schoonheidssalon in Arnhem. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, huidspecialiste én acne specialiste voer ik naast de salon, soms ook als bevoegd examinatrice, werkzaamheden uit voor het Rijn IJssel College.

Ben jij ook nieuwsgiering hoe jouw huid ervoor staat? Loop je al langer rond met vragen? Wil je ook graag een digitale huidanalyse?
Stel het dan niet langer uit en bel of app naar: 06-55194397.

Je bent van harte welkom!

Lieve Groet, Véronique

Ik ben Marieke Engelaer, gediplomeerd schoonheidsspecialiste met acne specialisatie. Recent afgestudeerd en nu werkzaam bij Schoonheidssalon Véronique. Tijdens mijn studie heb ik, naast gezichtsbehandelingen, mij verdiept in diverse lichaamsmassages. Zo kan je bij mij een heerlijke Bamboe massage, een Hot stone massage  of een Klassieke lichaamsmassage boeken.

Kom je bij mij een keer ontspannen?
Ik zie je graag in de salon!

Groet, Marieke

De salon is een erkend leerbedrijf voor een ieder die dit prachtige vak wil leren. Kennisoverdracht aan toekomstige collega's
is fijn om te doen en daardoor werken we geregeld samen met stagiaires op een enkele werkdag in de week. 

Schoonheidssalon Véronique is  ‘Dé salon voor iedereen' en kan je terecht met al je vragen... altijd!