WELKOM!

Schoonheidssalon Véronique 

is geopend in maart 2006 in Arnhem, waarin wij als twee huidspecialisten aan het werk zijn. 
Wij streven er naar om jouw huid optimaal te verzorgen en te verbeteren en specifieke huidproblemen, met als doel huidverbetering voor bijvoorbeeld: acne, rosacea, rokershuiden, de-hydratatie, huidveroudering, pigmentvlekken, huidoneffenheden & littekens te kunnen behandelen. Hierin geven wij  een eerlijke advies om meer doelen te bereiken op een betaalbare wijze.
Zodra je geniet van een ontspannende behandeling wordt ook je huid aanzienlijk verbeterd... 

Onze huidverzorgingsproducten zijn betaalbaar en hebben de meest innovatieve formuleringen van een uitmuntende kwaliteit. Door voortdurend wetenschappelijk onderzoek van deze producten helpen wij jou graag naar jouw ultieme huid.

Het hoofdconcept van de salon is support en ondersteuning op jouw weg naar een mooie huid. Daarin doen wij al het mogelijke voor jou wat in ons bereik ligt. En dat bereik gaat ver... We 'verkopen' je geen onzin, zo móet je niks van ons en mag je volledig jezelf zijn en zijn wij bereidt om naar jóu te luisteren. Het enige dat je 'móet'... is ontspannen!

Door middel van digitale huidmetingen geven we aan hoe wij jouw huid kunnen gaan verbeteren en optimaal kunnen laten functioneren op celniveau. Niet alle huidverzorgingsproducten hebben de eigenschap om jouw huid zélf weer aan de slag te laten gaan om optimaal te kunnen functioneren. Onze geadviseerde producten hebben dat wel! 

Wij zijn gespecialiseerd in acne met de daarbij behorende behandelingen. Hierdoor kom je voor een vergoeding van je behandeling in aanmerking bij je zorgverzekeraar. Raadpleeg hiervoor altijd je eigen zorgverzekering!

Wij staan voor resultaat gerichte behandeltechnieken. Wij bieden maximale ondersteuning zodat je weet dat je bij jouw huidspecialist in goede handen bent en dat er gewerkt wordt met kennis en uiteindelijk... resultaat!

 

Doeltreffende behandeltechnieken zoals:

  • Anti-aging versteviging en lifting
  • Droge en gevoelige huid
  • Zuiverende acne behandelingen
  • Fruitzuur en Retinol peeling
  • Ultrasound peeling techniek
  • Microneedling
  • Professionele huidanalyse met behandelplan
  • En nog veel meer...

 

                                                                                              Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op schoonheidsspecialist-info.nl 

Mijn naam is Véronique Kramer-Lips.
Als huidexpert ben ik al vele jaren met veel plezier aan het werk in mijn schoonheidssalon in Arnhem.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, acne- en huidspecialiste, geven wij in de salon, naast ontspannende behandelingen, ook gespecialiseerde huidverjongende gezichtsbehandelingen. Tevens voer ik naast de salon ook werkzaamheden uit voor het Rijn IJssel College, als bevoegd examinatrice.


Wil jij een eerlijk en een goed huidadvies en ben jij ook zo  nieuwsgierig hoe jouw huid ervoor staat? Kom dan langs en laat ons een volledige gedigitaliseerde huidanalyse maken, zodat ook jij wéét hoe je huid ervoor staat.

Nieuwsgierig geworden? Stel niet langer uit en bel of app naar: 06-55194397.
Je bent van harte welkom!!

Lieve Groet, Véronique

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Indy Anneveldt en ben sinds oktober 2021 werkzaam bij Schoonheidssalon Véronique als Allround Schoonheidsspecialiste.

Jouw huid is mijn passie!
Ik vind het fantastisch om jouw huid weer te laten stralen na iedere behandeling. 

Ik bied jou een breed pakket zoals ontspannende, gezichtsbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen en massages, als ook lichaamsmassages, Acne behandelingen, Cupping en Shiatsu massages.

Ook kan je bij mij terecht voor Lash Lifting, oftewel wimperlifting!
Dit is een behandeling van  je eigen wimpers, zónder valse wimpers aan te brengen.

In de salon ben ik werkzaam op dinsdagavond-, donderdag, donderdagavond en vrijdag. 

Sinds kort hebben we ook een leuke actie voor jullie beide als je je vriendin, kennis of collega introduceert in de salon. Onderaan deze pagina lees je meer daar over...


Ik hoop jou gauw te mogen ontmoeten in de salon!

Liefs, Indy

 

De salon is een erkend leerbedrijf voor een ieder die dit prachtige vak wil leren. Kennisoverdracht aan toekomstige collega's is fijn om te doen en daardoor werken we geregeld samen met stagiaires op een enkele werkdag in de week. 

Streef jij ook naar een sfeer waarin kwaliteit nog heel gewoon is en dat er naar jóu geluisterd wordt? Kom dan langs in onze salon.
Schoonheidssalon Véronique is  ‘Dé salon voor iedereen' en kan je terecht met al je vragen... altijd! 

Kom je via een vriendin, kennis of collega bij ons?
Dan ontvangen jullie beide een korting van € 7,50 bij een behandeling vanaf 60 minuten.

Kijk hiervoor op de pagina