HF / HOOG FREQUENT BIJ ACNE

WIJ LATEN UW HUID

WEER STRALEN!

HF is een Hoog Frequent behandelingsmethode waarbij door warmte ontwikkeling vonkjes ontstaan, hierdoor vindt er prikkeling van het weefsel plaats. De HF verbetert alle voedingsprocessen van de huid door toename en verhoging van zuurstof in de cellen. Hoogwaardige producten zoals Hyaluron en Retinol worden door het gebruik van HF beter door de huid opgenomen en zorgen ervoor dat de huid de juiste voedingsstoffen aangereikt krijgt, dit zorgt voor herstel van de huid

 

Juist voor de behandeling van Acne, Couperose, Psoriasis en Littekens, zijn er specifieke elektrodes die toegepast kunnen worden bij uw behandeling. Door het gebruik van de elektrode op de huid ontstaat er verrijkte zuurstof die door de huid  heen kan dringen, deze zorgen voor herstel van diverse huidproblemen.

Bij complexe huidproblemen zoals bij acne, kan met ondersteunende thuisverzorgings producten en 6 intensieve behandelingen de ontstekingen (die veroorzaakt worden door bacteriën) tot rust worden gebracht. De huid oogt minder rood en voelt gladder aan door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Ook jarenlange acne blijkt net zo succesvol behandeld te kunnen worden met dezelfde resultaten als een jonge huid met nog maar kort acne.

Om het effect van de kuur behandeling te behouden, zal er naast onderhoud 1x per 6-8 weken, ook gewerkt moeten worden met afgestemde thuis verzorgings producten, dit alles tesamen houdt uw huid in topconditie en worden de verkregen resultaten op peil gehouden.


Afhankelijk van uw huidconditie zit bij de Intensieve acne behandeling de HF behandeling en digitale huidmeting er bij in.

 

Nieuwsgierig geworden? Wilt u weten hoe uw huid ervoor staat? Dan kunt u een acne behandeling bij ons boeken.